Winkel

By |2018-04-05T22:29:38+00:00augustus 8th, 2012|Toon alle artikelen, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Winkel

Onze zilverwinkel in Broek in Waterland

Alweer 4 jaar geleden hebben we een nieuwe winkel laten bouwen. Het was een enorm karwei maar het resultaat mag er zijn. Qua interieur was het idee om eerst een huiskamer te creëren en er daarna de sieraden en het zilver in te plaatsen. Een oude kloostervloer, een 18e eeuwse open haard en een gezellig koffiebar vormden de basis voor dit idee. Hierna werden de ruim 100 vierkante meter verder gevuld met de collectie goud en zilver. Of het ons bevalt? Of het naar onze zin is geworden? JA, het is meer dan geweldig geworden en het bevalt ons en het belangrijkste onze klanten meer dan goed.

De winkel is iedere vrijdag en zaterdag geopend van 11 tot 17 uur maar natuurlijk bent u op andere dagen ook van harte welkom, dan wel op afspraak om een dicht hek te voorkomen. We organiseren ook drie grote open huizen per jaar, met de Paasdagen, in September en natuurlijk rond de Kerstdagen. Tijdens deze open dagen worden er vaak lezingen gegeven over zilver of juwelen door deskundigen. Wilt u een uitnodiging voor deze dagen ontvangen? Mail ons uw adres, u bent van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Een terugblik op 25 jaar Old Memories

 

Zilverwinkel en juwelier in Broek in Waterland

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.