Over zilver.nl

Al ruim 30 jaar Old Memories = Zilver.nl

Het blijft een bijzonder fenomeen, zo’n webshop. Want wij zien u niet en u ziet ons niet. Om u een indruk te geven van de mensen achter www.zilver.nl, stellen wij ons graag even aan u voor.

Het begon allemaal in 1991, toen Ursula en Michel als gepassioneerde zilververzamelaars, besloten van hun hobby hun beroep te maken. Old Memories werd geboren. Inmiddels is dat ‘kindje’ groot geworden, met een prachtige winkel in Broek in Waterland en deze online shop www.zilver.nl met meer dan 15.000 artikelen.

Alweer meer dan 30 jaar zijn we 24/7 bezig met zilver. De eerste liefde, die voor antiek zilver, werd in de loop der jaren aangevuld met een passie voor nieuw zilver, tafelzilver en sieraden. Geen wonder, want hoe meer je je in zilver verdiept, des te meer ontdek je dat er ook anno nu nog de mooiste objecten in zilver gemaakt worden.

Bekijk de grote collectie zilver en juwelen van Zilver.nl

Niet alleen de collectie groeide, ook het team.

Inmiddels werken er zes enthousiaste mensen in de winkel en aan de webshop. Want laten we wel zijn het is toch prachtig om iedere dag omringd te zijn door het mooiste en beste op het gebied van zilver en goud? Van ambachtelijk werkende zilversmeden tot gerenommeerde fabrikanten: wij brengen hun collecties graag bij u onder de aandacht omdat u zelf een gedreven liefhebber bent of omdat u op zoek bent naar een passend cadeau. Ons brede aanbod heeft één eigenschap gemeen: de kwaliteit. Van het kleinste lepeltje tot een compleet servies: stuk voor stuk weerspiegelen zij het beste op zilvergebied. En die kwaliteit combineren wij graag met een perfecte service en een prettige prijs – kwaliteitsverhouding. Bij ons geen schreeuwen met de laagste prijs maar wel advies met verstand van zilver en juwelen en een graveur met 25 jaar ervaring. We helpen en adviseren u graag.

Wilt u meer weten/lezen over de mensen achter Zilver.nl, lees dan Over ons

lezingen over juwelen, sieraden en zilver bij juwelier Zilver.nl

Het blog van Zilver.nl

Bij Zilver.nl zijn we leergierig, nieuwsgierig en altijd bezig met het verzamelen en doorgeven van kennis, informatie, weetjes en bevindingen over zilver, juwelen, edelstenen en de geschiedenis hier achter. Het plaatsen van voorwerpen in de tijdgeest, het zoeken naar de achtergrond van een sieraad of een stuk zilver, het blijft boeiend, het delen van de informatie doen we graag via dit blog.

In het zilver en sieraden Blog van Zilver.nl leest u verhalen van zilververzamelaars, edelsteen deskundige, liefhebbers, onderzoekers, zilver’gekken’, juwelen freaks en een juwelenhistoricus.

Bent u verzamelaar, liefhebber, onderzoeker, historicus, conservator en wilt u, uw bevindingen met ons en onze klanten en lezers delen, graag! Schrijft u een boek over zilver, sieraden en/of edelstenen en wilt u liefhebbers laten weten waar het over gaat en wanneer het uitkomt, dan laten we het aan onze klanten weten via dit Blog. Een museum die zijn nieuwe tentoonstelling wil promoten geven we ook graag een podium in ons blog.

Neem contact met ons op via de telefoon: 0204033653 of via de e-mail: info@zilver.nl

Bekijk ook onze:

Kennisbank over zilver en juwelen

Zilverkeuren database

Bekijk ook onze collectie:

Sieraden 

Antiek zilver

3 reacties

 1. Beste mevrouw, meneer,
  Ik heb een ontwerp gemaakt voor een kandelaar, die ik het liefst in zilver zou willen laten gieten. In België heb ik al bij enkele (brons)gieterijen en zilversmeden geïnformeerd of zij dit voor mij willen/ kunnen doen. Zonder succes. Weten jullie toevallig waar ik een kandelaarontwerp (in klei of was) kan laten afgieten in zilver?
  Alvast bedankt voor de moeite.
  Met vriendelijke groeten,
  Patrick
  PS: Ik stuur graag een foto door als ik over een mail adres kan beschikken.

 2. De bestelde set zilveren servetklemmen had een ketting met een voor mijn vrouw iets te korte lengte. Ketting teruggestuurd met de vraag of het aangepast kon worden.
  Al vlot kwam het setje retour, nu met een prettige langere ketting. Geen nota: “Het was maar weinig werk”.
  Geweldige service!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *