Ik  hoor de tegenstanders denken; ” moederdag weer zo’n commercieel feest” maar toch… vind ik het een fijne dag. Die ene dag per jaar, dan maar opgedrongen door de commercie, dat de kinderen s’ochtends naar beneden sluipen om een ontbijtje te maken, heerlijk! Gezellig samen ontbijten en dan de met liefde uitgezochte cadeautjes uitpakken, niks mis mee. In de loop van de dag onderweg naar mijn eigen moedertje die ook geniet van deze dag, koesteren en gekoesterd worden zolang het kan.

moederdag cadeautips

Moederdag cadeaus om jouw allerliefste moeder te verwennen

Moederdag cadeaus om je waardering voor je moeder te laten zien tijdens deze speciale dag van het jaar. Verwen je moeder en zet haar in het zonnetje. Een bijzonder cadeau voor een bijzondere vrouw, maak je moeder extra blij. Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. Al heel lang, elk jaar weer, een traditie in Nederland vanaf ongeveer 1925. Moeder verwennen hoort daar natuurlijk bij. Door bijvoorbeeld een ontbijtje op bed te maken inclusief een moederdagcadeau. Om je liefde extra te laten blijken, is het een idee om er een persoonlijk cadeau van te maken.

Zilveren fotolijst met de foto’s die voor moeder zo belangrijk zijn!

Moederdag cadeautips

Als je er een persoonlijk tintje aan wilt geven, zijn sieraden een uitstekend idee. Of een horloge. Een nieuw dameshorloge laat de tijd niet stilstaan, maar vormt wel een blijvend aandenken. Jij weet toch als geen ander wat je moeder mooi vind en wat ze graag draagt.

 

horloge van Vendoux

Een nieuw horloge is altijd een goed idee!

De liefste moederdagcadeaus zijn de geschenken die een blijvend cadeau vormen. Het is ook mogelijk om een stukje antiek zilver te geven aan moeders die van geschenken met een ziel houden. Uiteraard met zorg uitgekozen of een zilver fotolijstje met die ene bijzondere foto van dat fijne moment. Als je moeder van sieraden houdt, zijn parels ook geweldig om te geven net als mooie oorbellen.

Trendy parelsieraden van LeLune

Trendy parelsieraden van LeLune

Voor de trendy moeder is een trendy sieraad van Zinzi of MY iMenso altijd goed. Zo zijn er nog veel meer tips te geven, want het is bijvoorbeeld ook bijzonder om zilver bestek cadeau te doen of de keuze te maken voor een mooi stukje antiek zilver schepwerk. Dat is het ideale geschenk voor de moeder die graag kookt en altijd de tafel feestelijk dekt. Dan is het ook leuk om gegraveerde verzilverde servetringen met de namen van de kinderen te geven.

Moederdag is DE dag om je moeder te verwennen

Het is fijn om op die ene speciale dag in het jaar je moeder te verwennen. Een geschenk is altijd welkom, maar moeders vinden het nog belangrijker als je op deze dag aan haar zijde bent. Het leukste is als alle kinderen er zijn en er een gezellige dag van wordt gemaakt. De tweede zondag in mei is het weer zover. Wist je dat deze dag in een aantal landen op andere dagen wordt gevierd? De viering is in elk geval overal wel hetzelfde. De moeders worden overal verwend met ontbijt op bed en natuurlijk met cadeaus van de kinderen. De huishoudelijke taken worden op deze dag bovendien niet door moeder vervuld, want de moeders kunnen eens lui achterover leunen en zien hoe anderen het werk verrichten. Behalve als moeder er natuurlijk op staat om in de keuken te staan om net als anders een heerlijke maaltijd voor de kinderen samen te stellen.

Ringen van Hot Diamonds met een diamantje

Cadeau uitkiezen

Je hebt nog even de tijd om een geweldig cadeau uit te zoeken uit het aanbod van Zilver.nl en denk daarbij ook na over wat je moeder het leukst vindt. Sieraden komen natuurlijk altijd van pas net als een nieuw dameshorloge dat elke keer als je moeder naar de tijd kijkt meteen ook een herinnering oproept. Moeders die van gezellig tafelen houden, zijn altijd blij te maken met tafelzilver. Heel veel van de artikelen van Zilver.nl zijn graveerbaar waarmee je het cadeau nog persoonlijker kunt maken.

Als je met eigen ogen wilt bekijken wat het assortiment is en persoonlijk een geschenk voor je moeder wilt uitzoeken, ben je van harte welkom in onze winkel aan de Burgemeester Peereboomweg 1 in Broek in Waterland. De winkel is op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11 tot 17 uur. We vinden het ook heel gezellig als je, je moeder meeneemt om een cadeautje uit te zoeken. Uiteraard staat de koffie voor jullie klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om het moederdaggeschenk online te bestellen. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking van het cadeau.

MY iMenso sieraden

Maak je moeder blij

Moederdag is bij uitstek de dag om je moeder extra blij te maken, maar dat kan natuurlijk ook gewoon de rest van het jaar. De rest van het jaar sta je er niet vaak bij stil dat je moeder wel eens een extra blijk van waardering mag krijgen. Het is daarom maar goed dat Moederdag bestaat en alle moeders zich op deze dag kunnen laten verwennen. Een geschenk mag niet ontbreken tijdens deze speciale dag, maar de prijs van het cadeau maakt niet uit. Iedereen kan aan de hand van het eigen budget een keuze maken voor het kopen van een moederdaggeschenk. De waardering van je moeder als je eraan denkt om haar een cadeautje te geven, zal er namelijk niet minder om zijn. Het is voor haar vooral belangrijk dat je eraan gedacht hebt dat het Moederdag is.

Zelf het papier kiezen en de moederdagsticker

Bij het kopen van een mooi cadeau voor je moeder bieden wij je de gelegenheid om zelf het papier te kiezen. Daarbij wordt tevens de keuze gegeven om een moederdagsticker te selecteren. Op deze wijze maak je het kopen van een cadeau voor Moederdag nog persoonlijker. Er is sprake van een gratis inpakservice, zodat je daar geen extra kosten aan kwijt bent. Altijd feestelijk verpakt. U hoeft er niets meer aan te doen. Alleen maar te geven en van de blijdschap te genieten op het moment dat het sieraad of geschenk wordt uitgepakt

Maak een keuze uit de ruim 8000 verschillende sieraden die op voorraad zijn bij Zilver.nl

Voor nog meer zilveren moederdag cadeautips

Lees ook:

Coeur de Lion sieraden geven kleur aan je outfit

Oorbellen, vind je perfecte oorbel vandaag

Lapponia sieraden, kunstwerkjes op zich