Coeur de Lion sieraden een lust voor het oog!

Geplaatst door

De kleurrijke sieraden van Coeur de Lion zijn direct herkenbaar.

Coeur de Lion bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden met een extra feestelijke najaarscollectie.  Carola Eckhard is de oprichtster en de hoofdontwerpster van Coeur de Lion. Carola Eckhard heeft een bijzonder goed gevoel voor vorm, kleur en materiaal. Ze heeft hiermee sieraden en een sieradenmerk gecreëerd  die klanten direct herkennen.  De sieraden van Coeur de Lion zijn dan ook al meermalig bekroond met designerprijzen en awards.

Ketting Geo Cube van Coeur de Lion
Geo Cubes colliers van Coeur de Lion

De Jubileumcollectie

Met de Jubileumcollectie herfst-winter 2017 vat Carola Eckhard dertig jaar designgeschiedenis van Coeur de Lion samen. Zo zitten er in de FineCoeur nu sieraden waarin ze echte edelstenen als agaat, amazoniet en onyx combineert met kristallen van Swarovski. Deze colliers hebben een pure, stijlvolle en chique uitstraling. Ook in de beroemde GeoCube designklassiekers worden de Swarovski kristallen gecombineerd met echte edelstenen, één van de highlights in de collectie. Deze ketting heeft dan ook net dat beetje extra, een mysterieuze glans!

ketting van Coeur de Lion met echte edelstenen
Coeur de Lion collier Swaroski crystals in combi met edelstenen

De lijn SparklingCoeur is een ode aan de magische eigenschappen van het geslepen kristal van Swarovski in al zijn facetten. Het gebruik van edelstenen, Swarovski crystals geregen op 316L edelstaal maken van de ‘Coeur’ sieraden tijdloze sieraden die u altijd kunt dragen.

Coeur de Lion sieraden zijn er voor elke gelegenheid en bij elke outfit

De combinatie van diverse kleurthema’s en de boeiende contrasten maken dat er altijd wel een collier, armband of oorbel is die goed aansluit bij een gelegenheid of outfit. De sieraden van Coeur de Lion laten je stralen en geven je verschijning net dat beetje extra! Bij ieder collier zijn bijpassende oorbellen beschikbaar en vaak meerdere soorten armbanden. De jubileum collectie omvat ongeveer veertig nieuwe creaties en allemaal met de ‘zo mooi’ factor!

Ook dochter Greta Eckrodt maakt inmiddels deel uit van het bedrijf, ze is de prachtig vrouw die de design toont in de nieuwe catalogus van Coeur de Lion.

Greta Eckrodt, het gezicht van Coeur de Lion.

Zilver.nl is premium dealer van Coeur de Lion

Bij zilver.nl zijn we zo enthousiast over de sieraden van Coeur de Lion, pssssst niemand vertellen maar inmiddels hebben we allemaal hier al één of meerdere sets van dit verrassende sieradenmerk. Bij iedere levering die binnenkomt blijkt de keuze nog moeilijker dan in de zending ervoor alles is gewoon mooi!

Sieraden van Coeur de Lion onderscheiden zich van ieder ander merk door zijn kleuren en vormen. De sieraden passen bij elke leeftijd, bij ieder type vrouw en bij elke outfit en gelegenheid. De collectie van Coeur de Lion is heel groot, de keuze in kleuren is nog groter. We kunnen helaas niet de hele collectie op voorraad houden maar we kunnen wel alles voor u bestellen. De sieraden worden met de hand gemaakt in Duitsland door 80 vrouwen met 30 verschillende nationaliteiten!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de sieraden van Coeur de Lion?  Bekijk de collectie in ons webshop of kom naar onze winkel in Broek in Waterland.

 

Lees ook;

Coeur de Lion sieraden geven kleur aan je outfit!

De trend zet door en hoe

Valentijn, vier de liefde

Bekijk ook;

De collectie sieraden van Coeur de Lion van Zilver.nl

 

3 reacties

  1. Dank u wel voor het prachtige artikel.
    Ik heb echter een vraag waar ik nergens het antwoord kan vinden.
    Ik heb al jaren een geo cube collier van coeur de lion. Het moet schoongemaakt worden alleen weet ik niet hoe.
    Heeft u de tip?
    Alvast hartelijk dank.

    1. Goedenavond Mvr. M. van Hesteren,

      U kunt uw Coeur de Lion collier schoonmaken door het te borstelen met een zachte tandenborstel en daarna opwrijven met een zachte iets vochtige doek.

      Heel veel plezier met het leuke sieraad.

      Ursula

  2. Beste zilver.nl,

    Wat een leuk schrijven over de sieraden van Coeur de Lion.
    Na het lezen van dit artikel krijg je zin om de collectie te bekijken, hoe het gemaakt is en vooral de kleuren van de stenen te bewonderen.

    Mevr, Brekelmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *