Valentijn, vier de liefde! Geef een blijvend cadeau

Geplaatst door

Verras je geliefde!

Valentijn is op 14 februari voor geliefden en voor verliefden bij uitstek een gelegenheid om elkaar eens lekker te verwennen. Dat kan met een roos, chocolade of door een lekker geurtje te geven. Deze zaken zijn echter vergankelijk en laat vergankelijkheid nu net niet zijn wat je wilt in de liefde! En in deze lastige tijd mag het best allemaal wat meer en wat extra!

Er zijn dan ook veel betere Valentijns ideeën te bedenken. Of wij bedenken ze samen met jou, zodat jij je geliefde met een Valentijnscadeau verrast dat pas echt emotionele waarde heeft. Sieraden zijn wat dat betreft het ultieme geschenk voor liefdespartners. Waarom? Simpelweg omdat je daarmee een blijvende herinnering geeft voor een speciale dag. Sieraden koop je niet snel voor jezelf en zijn alleen daarom al zo fijn om te krijgen. Om je verder op weg te helpen, hebben we een aantal mooie, liefdevolle Valentijncadeaus voor je bij elkaar gezet.

 

Sieraden voor een vrouw voor Valentijn
Valentijnscadeau

 

Tips voor een Valentijnscadeau vrouw 

Eerst een TOPTIP voor alle verliefde mannen om zeker niet te geven op Valentijsdag : kom op Valentijn niet met een huishoudelijk cadeau!!!! Vreselijk dan komt het niet meer goed 🙂

Verder is er natuurlijk een onderscheid te maken tussen liefdescadeautjes voor een vrouw en voor en man. Als je een onuitwisbare indruk wilt maken, doen sieraden het altijd goed. Neem nou bijvoorbeeld een mooie zilveren harthanger, het hart staat voor liefdevolle emoties en daar zijn wij dames gevoelig voor.

Zilveren sieraden en gouden sieraden vallen altijd in de smaak. Als je vriendin vaker zilveren sieraden draagt, kun je op zoek gaan naar een ring van zilver die daarbij past.

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Gouden harthanger met citrien en briljant voor jouw Valentijn Zilver.nl

[/su_column][su_column size=”1/2″ center=”no” class=“”]

Gouden hanger hart citrien met briljant voor Valentijn Blog Zilver.nl

[/su_column][/su_row]

Draagt zij vaker goud? Dan ligt het voor de hand om een sieraad van goud voor haar te kopen. Natuurlijk houd je daarbij rekening met haar smaak qua stijl en design. Bij Zilver.nl is er een ruim assortiment beschikbaar, zodat je daarin zeker slaagt. Een blijvend Valentijns cadeau van zilver of van goud is altijd een geslaagde verrassing op de speciale liefdesdag.

 

Boccia titanium relatieringen
Boccia titanium relatieringen

Zoveel keus

Er zijn talloze collecties die een breed en gevarieerd aanbod hebben, zoals de trendy Zinzi sieraden en de kleurrijke bestsellers van Coeur de Lion. Er zijn ook mogelijkheden om in de duurdere prijsklasse toch voordelig uit te zijn.

Wil je tijdens deze speciale dag het ‘houden van’ te bezegelen? Overweeg dan eens om een keuze te maken uit het beschikbare assortiment met Boccia relatieringen. Of bekijk de juwelencollectie van Lapponia.

Haerts sieraden van Lapponia bij Zilver.nl
Lapponia Hearts

 

Antiek zilver een bijzonder mooi Valentijnscadeau

Een ander idee voor een geschenk is een bijzonder Valentijns cadeau van antiek zilver een cadeau met een verhaal. Of wat te denken van het geven van een zilveren roos voor haar in plaats van een bloeiende roos? Zo zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om je geliefde te verrassen met een geschenk dat een blijvende emotionele waarde heeft. Je kunt bijvoorbeeld ook nog denken aan een dameshorloge, zilveren medaillon of aan diamanten waarmee je pas echt een glimlach op haar gezicht tovert.

 

Antiek zilver voor Valentijnsdag Blog Zilver.nl

 

Tips voor een Valentijnscadeau voor een man

 

Sieraden voor een man voor Valentijn
Valentijnscadeau voor een man

 

Mannen vinden het stiekem ook geweldig om op deze speciale liefdesdag een cadeautje te krijgen van hun partner. Het wordt door mannen vooral gewaardeerd als er aandacht is besteed aan het uitzoeken van een cadeau. Als jij voor je partner op zoek bent naar een bijzonder geschenk zijn er ook allerlei mogelijkheden beschikbaar.

Wat denk je van een zilveren fotolijst voor die ene speciale foto van jullie samen? Of draagt je partner vaak een pak? Dan is het wellicht een idee om manchetknopen te kopen. Dat toont niet alleen een blijk van waardering aan, maar is ook nog eens een praktisch geschenk.

Ook met een heren sieraad kun je een man blij maken. Het hangt natuurlijk wel af van de persoonlijkheid van je partner of je bijvoorbeeld een trendy collier geeft of de keuze laat vallen op een heren armband. Of maak indruk met een bijzonder Valentijn cadeau van antiek zilver.

armband voor een man
Herenarmband van Fred Bennett

 

Een horloge, ook een geliefd cadeau

Als de liefdesgedachte weer gecombineerd wordt met praktisch gemak, is het eveneens een goede keuze om een herenhorloge te kopen. Het is eenvoudig om met de smaak van je ‘Valentijn’ rekening te houden als je bij Zilver.nl een keuze maakt. Zo hebben wij onder meer een fraaie collectie met Esprit horloges en Boccia horloges. Deze laatstgenoemde horloges voor heren hebben een stoer design en zijn door de toepassing van titanium licht van gewicht.

 

Boccia titanium horloges voor hem en haar Blog Zilver.nl

 

Is je geliefde meer het klassieke type dan is een zakhorloge van Royal London een verrassend idee! Een dergelijk cadeau is persoonlijk en heeft natuurlijk een symbolische waarde. Wil je nog meer symbolische waarde toekennen aan je Valentijnscadeau dan kun je een prachtige herenring uitzoeken. Uiteindelijk draait het bij het geven van een geschenk op Valentijnsdag allemaal om de liefdesgedachte. Welk sieraad je ook koopt, het verrast, maakt blij en versterkt de liefde. Gewoonweg omdat je even stilstaat bij de gedachten dat je voor iemand bijzondere gevoelens koestert.

 

Valentijncadeaus voor hem en haar bij Zilver.nl

 

Commercie of romantiek?

Valentijnsdag is natuurlijk enigszins commercieel gericht. Er wordt tegenwoordig veel meer aandacht besteed aan Valentijnsdag. Bovendien is de trend van de anonieme liefdes die in het verleden vooral de aandacht kreeg, verlegd naar de bezegelde liefde.

Partners willen elkaar op deze speciale dag wat extra aandacht schenken. Dat de commercie daaraan meewerkt is niet vreemd. Het is tegenwoordig dan ook een dag waar niemand mee omheen kan. In winkels wordt de nadruk gelegd op deze liefdesdag met allerlei speciale cadeaus. Bijvoorbeeld in de vorm van knuffelharten, liefdeschocolade en natuurlijk niet te vergeten de vele bloemen en dan vooral rozen.

Dat is leuk, maar je geeft normaal gesproken wel vaker een dergelijk geschenk aan je partner. Gewoon als verrassing.

 

De hit van dit voorjaar de colliers en armbanden van Coeur de Lion in prachtige kleurencombinaties.
De hit van dit voorjaar de colliers en armbanden van Coeur de Lion in prachtige kleurencombinaties.

 

Daarom is het juist zo leuk om op deze speciale dag met iets verrassend aan te komen, zoals een sieraad. Dat doet het hart echt smelten en heeft meer waarde dan alle rozen, chocolade en knuffels bij elkaar. Simpelweg omdat het een blijvend geschenk is. Een ring, Boccia relatieringen of één van de sieraden met het infinity teken zijn zelfs het toppunt van romantiek en haast niet te overtreffen.

Er gaan over deze dag met 14 februari als datum verschillende verhalen de ronde met bijzonder fraaie legendes. Zo is er een legende die overigens geen enkele historische basis heeft, maar wel bijzonder is. In deze legende ging het om een jongeman die de doodstraf had gekregen en de avond voor de executie een Valentijnskaart schreef aan de dochter van cipier Asterius. Deze dochter was blind. Op het moment dat de kaart die getekend was met ´Jouw Valentijn´ was ontvangen, kon de dochter weer zien en de tekst lezen.

Ringen you en me van Boccia Titanium
Boccia relatieringen in diverse samenstellingen mogelijk!

Nog wat extra Valentijn tips

Een Valentijnsieraad is natuurlijk een eerste stap om er op 14 februari een onvergetelijke dag van het maken. De dag kan nog specialer worden door het sieraad niet zomaar cadeau te doen, maar er een hele omlijsting van te maken. De spanning kan gedurende de dag worden opgebouwd en dat begint met een romantisch ontbijtje op bed. Dat kan gewoon thuis, maar misschien pak je wel groots uit en heb je een hotelletje geboekt. Na het heerlijke ontbijt is er een hele dag om van elkaar te genieten. Ga erop uit en maak een wandeling door het bos, duinen of waar er ook maar natuur is in de omgeving. Stop ergens onderweg en drink warme chocolademelk of een lekkere kop koffie. Misschien is het daarna leuk om een romantische film te kijken en ga je aansluitend dineren. Dan is daarna het moment aangebroken om je sieraad in een mooie verpakking tevoorschijn te halen en je geliefde echt te verrassen.

 

Graveren voor een extra persoonlijk tintje

Er zijn al veel ideeën geopperd om een romantisch geschenk te kopen, maar je kunt het cadeau nog waardevoller maken voor je partner. Hoe bijzonder is het om het sieraad dat je geeft te laten graveren. De tekst die je wilt laten graveren, bedenk je helemaal zelf. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld de datum van de eerste ontmoeting, maar ook je eigen naam of een liefdevolle korte tekst. Er is wat dat betreft van alles mogelijk bij Zilver.nl. Om je een indruk te geven van de verschillende opties, kun je de graveervoorbeelden bekijken. Zo krijg je al een goed idee van de mogelijkheden.

 

 

Graveervoorbeeld, jij en ik!

 

Geef je bijvoorbeeld manchetknopen cadeau aan je man of vriend? Dan is het misschien leuk om een monogram erin te laten graveren. Dat kan uiteraard ook op een van de vele andere artikelen die je in ons uitgebreide assortiment kunt vinden. Het is overigens heel gemakkelijk om na te gaan of een artikel geschikt is om te graveren. Dat staat er namelijk bij vermeld als dat het geval is. Je kunt deze optie herkennen aan het embleem met het opschrift ´graveerbaar´. De tekst kun je online ingeven en het is zelfs mogelijk om met je voorkeur voor een lettertype rekening te houden. Wat denk je van een verzilverde wijnkoeler gevuld met jullie lievelingswijn en gegraveerd met jullie initialen!

 

Liefdevol verpakt

Speciaal voor de dag waarop de liefde wordt gevierd, krijgen de cadeaus een aparte verpakking. De geschenken worden namelijk ‘liefdevol’ verpakt met strikken met hartjes. Een fraaie verpakking geeft een extra dimensie aan het cadeau.  Dat ene moment, waarop de verpakking voorzichtig en met zorg wordt opengemaakt, is bijzonder. Als het sieraad dat jij zorgvuldig en met al je gevoel hebt uitgekozen dan zichtbaar wordt, zie en voel je de emotie. Dat is een moment om te koesteren. Daarna is het tijd voor romantiek en hoe dat wordt ingevuld is natuurlijk aan jullie. Misschien heb je wel een romantisch etentje gepland of maak je het thuis gezellig en knus. De basis voor een geweldige avond is in ieder geval gelegd als je met een sieraad aankomt dat symboliek en emotie vertegenwoordigt.

Love possion van Giovanni sieraden voor Valentijn Zilver.nl

Direct leverbaar

De sieradencollectie van Zilver.nl met sieraden van onder meer Zinzi, Georg Jensen en Fred Bennet is direct leverbaar, maar het is natuurlijk aan te raden om wel op tijd te bestellen. Het is een speciaal cadeau dat je op 14 februari wilt geven. Door je bestelling op tijd te doen, ben je verzekerd van een tijdige ontvangst. Er zijn meerdere mogelijkheden om het Valentijnspakketje in ontvangst te nemen. Het is namelijk mogelijk om het thuis te laten bezorgen. Als je samenwoont, moet je natuurlijk wel uitkijken dat je partner er niets van merkt. Het is jammer als de verrassing voor 14 februari vroegtijdig wordt ontdekt. Daarom is er een optie beschikbaar om je pakketje op een afhaalpunt zelf te komen afhalen. Of laat het op een ander adres bezorgen.

 

Valentijnsdag cadeautips juwelier Zilver.nl

 

Wij pakken het cadeau voor je Valentijn feestelijk in

Zilver.nl zorgt zoals gezegd voor een feestelijke verpakking natuurlijk hebben we voor Valentijn speciaal Hartjes papier. Misschien weet je het nog niet, maar onze medewerksters zijn dol op het op een bijzondere manier inpakken van cadeautjes. Er komt een strik omheen en het is mogelijk om een tekst op een kaartje te schrijven. Het kaartje wordt aan de strik bevestigd. Of wil je liever later zelf de tekst op het kaartje schrijven? Dan laat je het kaartje leeg en kun je met je eigen handschrift de tekst erop schrijven.

De collectie die zichtbaar is op Zilver.nl is zoals gezegd direct leverbaar. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een live voorraad. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je het cadeau voor 14 februari op tijd in huis hebt.

 

inpakservice Love papier bij Zilver.nl

Advies nodig?

Misschien vind je het ondanks alle Valentijn tips nog lastig om een keuze te maken uit de collectie. In dat geval zijn wij je graag van dienst. Het is mogelijk om via de live chat, mail info@zilver.nl of telefonisch contact op te nemen via 020 – 403 36 53. Op basis van jouw wensen voor het ultieme cadeau voor 14 februari geven we graag advies.

Kom gezellig naar onze winkel in Broek in Waterland

Overigens is het ook mogelijk om in onze winkel langs te komen in plaats van online een bestelling te doen. Er kan dan ook advies worden gegeven tijdens een persoonlijk gesprek. Onze winkel is gevestigd in Broek in Waterland aan de Burgemeester Peereboomweg 1. Je bent van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur van harte welkom, koffie en thee staan klaar.

Lees ook:

Zilveren sieraden onderhouden, schoonmaken en dragen

Zilverwinkel en juwelier in Broek in Waterland

Sieraden van Coeur de Lion, een lust voor het oog

Bekijk ook;

De collectie gouden sieraden van Zilver.nl

De collectie zilveren sieraden van Zilver.nl

Onze collectie Valentijns sieraden

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *