De trend zet door en hoe…..

Geplaatst door

Februari en maart zijn DE maanden waarin alle sieraden- en horlogemerken hun nieuwe collectie’s laten zien op vakbeurzen wereldwijd. Natuurlijk bezoeken wij ook ieder seizoen verschillende van deze beurzen om de noviteiten en trends te ontdekken. Eén trend is vorig najaar ingezet en is bij alle merken te zien: GOUD is terug en hoe! Merken die vorig jaar nog met een bescheiden goudcollectie de markt aftastten stonden nu met grote collecties gouden sieraden op de beurs, zelfs bekende merken van zilveren sieraden komen met een collectie in goud zoals Zinzi en Christina.

Zinzi heeft sinds kort een collectie gouden sieraden.

Ook Lapponia heeft besloten zijn collectie gouden sieraden nieuw leven in te blazen en weer gouden ringen, colliers en oorbellen te gaan maken, prachtige in Finland met de hand gemaakte gouden sieraden.

Lapponia gouden sieradenset My Sunshine.

De trend binnen de gouden sieraden zijn de minimalistische oorbellen en colliers waarvan er meerdere bij elkaar gedragen worden; balkjes, rondjes, hartjes en open cirkels, MIX and Match.

Smalle gouden tubes met zirkonia

Ook helemaal van nu zijn de lange gouden oorbellen met een knopje op het oor waaraan een lange ketting met een symbool, super trendy en wat staan ze geweldig bij half lang of lang haar! Super.

Super trendy, lange oorbellen met een symbool of balkje.

Wordt vervolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *