Boccia titanium sieraden met stijl

Geplaatst door

De mooiste Titanium sieraden van Boccia

Sieraden zijn er in heel veel verschillende soorten en maten te vinden. Als u echter op zoek bent naar sieraden van hoge kwaliteit, die er ook nog eens prachtig uitzien, dan raden we u aan om de titanium sieraden van Boccia eens te bekijken. Dit is een echt topmerk op het gebied van titanium sieraden, waar schitterende dingen worden ontworpen en geproduceerd.

Boccia titanium sieraden en horloges

De geschiedenis van titanium

Titanium is een materiaal dat zeer bijzonder is. Het werd ontdekt in 1791 door een wetenschapper die William Gregor heette. Het was een tot die tijd nog niet bekend element in het mineraal ilmeniet. In 1795 werd het door een andere onderzoeker, genaamd Heinrich Klaproth, ook nog eens ontdekt als onderdeel van rutielerts. Hij was de eerste die titanium een naam gaf, waarbij hij zich liet inspireren door de titanen uit de Griekse mythologie. Het lukte echter pas in 1922 om titanium ook daadwerkelijk te scheiden en zo tot zuiver titanium te komen.

Het materiaal titanium

Titanium is een materiaal dat erg sterk en licht is. Hierdoor is het perfect geschikt om te gebruiken in sieraden. Doordat het hierbij ook corrosiebestendig is en tegen hoge temperatuurschommelingen kan, wordt het daarnaast ook veel gebruikt in bijvoorbeeld vliegtuigen en raketten. Dat geeft toch wel aan dat we met titanium echt met een zeer sterk materiaal te maken hebben. Titanium is daarnaast ook een heel mooi materiaal. Sieraden die van titanium zijn gemaakt hebben echt een eigen uitstraling en eigen stijl.

Titanium

Titanium sieraden zijn anti allergeen

Eén van de redenen waarom titanium ook zo populair is in sieraden, is te danken aan het feit dat het anti-allergeen is. Waar mensen nog wel eens een allergische reactie kunnen hebben op andere materialen, daar zal dit met titanium niet voorkomen. Mensen die normaal gesproken last hebben met het dragen van sieraden, zullen dan ook merken dat deze problemen met een mooi sieraad van titanium absoluut niet het geval is. Door deze kenmerken is titanium overigens niet alleen maar een goed materiaal om in sieraden te gebruiken. Mensen met een nikkel allergie kunnen dan ook met een gerust hart titanium sieraden dragen. Ook inwendige protheses worden vaak van titanium gemaakt. Ze worden namelijk niet afgestoten en hebben geen giftige uitwerking.

Boccia titanium sieraden

Het gebruik van titanium in horloges en sieraden

Zoals hiervoor al gezegd is titanium een zeer populair materiaal als het aankomt op het gebruik in sieraden. Dat is niet alleen maar te danken aan het feit dat dit een materiaal is dat wel tegen een stootje kan. Stootje… Titanium is een van de sterkste materialen die er op deze wereld te vinden zijn, u kunt er dan ook op rekenen dat die mooie, nieuwe ring of ketting van titanium heel lang meegaat! Ook dames en heren met een zwaar beroep kunnen hun Boccia ringen gewoon omhouden.

Niet onbelangrijk bij sieraden, titanium is een materiaal dat mooi bewerkt kan worden. Zo kunnen er veel mooie vormen worden gemaakt met titanium, wat door sieradenmakers als Boccia dan ook volop wordt gedaan. Zilver.nl heeft een grote collectie Boccia sieraden en horloge vast op voorraad, dus direct leverbaar.

Boccia horloges voor dames en heren

Boccia Titanium horloges zijn ontworpen voor liefhebbers van design, met als grote voordeel dat zowel de hele collectie Boccia dameshorloges als alle Boccia herenhorloges van nikkelvrij puur titanium worden gemaakt. Door het gebruik van titanium zijn de Boccia horloges uiterst licht van gewicht waardoor ze zeer prettig dragen, corrosie bestendig en huidvriendelijk. De horloges zijn er in heel veel verschillende design. Er zijn Boccia horloges met stalen banden en met leren horlogebanden in verschillende kleuren.

Boccia titanium dameshorloges
Boccia titanium dameshorloges

Tulip collectie

Als u op zoek bent naar mooie sieraden van titanium, dan hoeft u alleen maar even te komen kijken wat Boccia allemaal in de collectie heeft. Dit is een bedrijf waar men als geen ander weet hoe mooie sieraden van titanium gemaakt moeten worden. Het bedrijf is dan ook gespecialiseerd op dit gebied en weet het ene na het andere mooie ontwerp te presenteren, in meerdere verschillende collecties. Zo is er bijvoorbeeld de Tulip collectie van Boccia titanium.

 

Boccia titanium collier met oorstekers tulip

Zoals de naam al doet vermoeden hebben de ontwerpers van Boccia zich voor deze collectie laten inspireren door de tulp. Hierdoor zijn hele exquise sieraden ontstaan die u met plezier zult dragen. In deze collectie Boccia sieraden vindt u onder andere Boccia oorbellen, ringen, armbanden en horloges. De verschillende sieraden binnen de Tulip collectie zijn ook goed met elkaar te combineren, zo zijn er lange oorbellen maar ook oorstekers. Dit is echt een Boccia collectie om met plezier te bekijken.

Boccia titanium tulip collectie

Figura collectie

U vindt nog meer mooie titanium oorbellen, armbanden en colliers in de al even mooie collectie Figura van Boccia. Deze sieradenlijn is de jongste lijn van dit merk. Waar bij Tulip de nadruk lag op het zo mooi mogelijk naar voren brengen van de mooie tulp, daar blinkt La Figura vooral uit door de geometrische vormen.

Waar versieringen bij sieraden over het algemeen rond zijn, daar worden in deze collectie sieraden met hoeken tot groot effect gebruikt. Het is een collectie die aansluit op de layering trend. Met andere woorden, u kunt bijvoorbeeld meerdere uitvoeringen van de Boccia ketting onder elkaar dragen om een nog mooier effect te krijgen. De oorstekers en oorhangers uit de La Figura collectie kunnen allemaal met en door elkaar gedragen worden. Ook voor deze collectie heeft Boccia titanium weer ontwerpers van over de hele wereld ingeschakeld, om toch vooral maar sieraden te maken die daadwerkelijk oogverblindend zijn. Een echt sieraad voor om uw hals of arm, of in uw oor. De Boccia colliers in deze collectie zijn bijvoorbeeld echte eyecatchers!
Boccia titanium kettingen La Figura

 

Sieraden en horloges in bicolor of tricolor

Boccia sieraden is een bedrijf waar niet zomaar mooie sieraden worden gemaakt. Men vindt het hier heel belangrijk om alles uit het beschikbare materiaal te halen. Zo zijn de sieraden van deze specialist ook vaak in meerdere kleuren uitgevoerd. Het resultaat hiervan is verbluffend mooi. Met een prachtig Bicolor of Tricolor titanium sieraad om uw nek of arm, of in uw oor, heeft u werkelijk een stuk dat de aandacht zal trekken. Belangrijker nog, u zult zich prachtig voelen om deze mooie sieraden te dragen. Boccia titanium ringen in meerdere kleuren zijn een lust voor het oog.

De mooiste sieraden bezet met diamant

Wilt u Boccia sieraden kopen, maar bent u op zoek naar een model dat nog net even wat meer exclusiviteit heeft? Dan kunnen wij u alleen maar aanraden om ook eens een kijkje te nemen bij de titanium sieraden die bezet zijn met diamant. De pracht en praal van de diamanten biedt namelijk net even dat kleine beetje extra om het titanium er nog mooier uit te laten komen. De ontwerpers van Boccia sieraden weten als geen ander hoe deze verschillende elementen gecombineerd moeten worden om tot het mooiste effect te komen. Als daar dan ook nog eens verschillende kleuren bij gebruikt worden… U kunt zich voorstellen dat er dan juwelen ontstaan die niet te weerstaan zijn!

Boccia heeft een mooie collectie titanium sieraden bicolor en tricolor bezet met diamant.
Boccia heeft een mooie collectie titanium sieraden bicolor en tricolor bezet met diamant.

Boccia relatieringen You & Me

De You & Me ringen collectie van Boccia staat voor vriendschap, liefde en verbondenheid. Een ring heeft dan ook geen begin en geen einde. Deze Boccia ringen collectie bestaat uit heel veel verschillende soorten ringen van helemaal glad tot tricolor met een diamant. Er zijn mooie sets samen te stellen en er zijn vele maten beschikbaar zodat de ring altijd goed past. Voor extra draagcomfort zijn de ringen bol aan de binnenzijde. Deze Boccia ringen van titanium zijn keihard en beschadigen niet snel. Heeft u toch wat lichte krassen in een gematteerd gedeelte dan kunnen deze met een droge zachte schuurspons of met een pennengum, de blauwe, harde gum, meestal gemakkelijk worden verwijderd.
Boccia relatieringen ringen voor hem en haar

Meer weten over Boccia titanium?

Elke Boccia collectie is de moeite van het bekijken meer dan waard. In onze webshop vindt u dan ook een zeer ruim aanbod aan juwelen van dit merk. Bekijk de collectie om te zien welke horloge, of welk sieraad, u het meeste aanspreekt. Zoekt u bijvoorbeeld een mooi Boccia herenhorloge? Dan kunt u er op rekenen dat u dat in ons assortiment terug gaat vinden. We hebben ook regelmatig een Boccia sale, waarbij u al die mooie juwelen van dit merk tegen nog scherpere prijzen kunt shoppen. Bij Zilver.nl vindt u naast het ruime aanbod aan schoonheid van dit merk ook nog sieraden van een groot aantal andere merken. Kom dan ook regelmatig eens bij ons kijken om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan!

Boccia titanium dameshorloges
Boccia titanium dameshorloges

 

Bron;

Wikipedia

Bekijk ook:

de Boccia collectie van Zilver.nl

Lees ook;

Zinzi sieraden: betaalbare luxe van een Nederlands merk

Coeur de Lion sieraden herfst/winter 2018

Bastain Inverun design in zilveren sieraden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *