Coeur de Lion sieraden herfst/winter 2018

Geplaatst door

Coeur de Lion: het merk

Het was 1987 toen oprichtster Carola Eckrodt begon met het ontwikkelen van haar eigen sieraden. Ze ontwierp haar sieraden door gebruik te maken van verschillende industriële materialen. Het werd al snel een succes, en voordat ze het wist werden de sieraden van Eckrodt op grote beurzen verkocht. Industriële materialen zoals veren, staal en rubber zijn al die tijd de grote inspiratiebron voor de ontwerpster geweest, maar door de jaren heen werden de designs voor haar merk steeds wat verfijnder. Zachte, vrouwelijke elementen werden vermengd met de stoere stijl die Coeur de Lion sieraden hebben. Het resultaat is dat iedere collectie van dit label een bepaalde tijdloze uitstraling heeft. Je kunt ze moeiteloos combineren met een moderne outfit, maar de sieraden staan ook prachtig in combinatie met een klassieke en elegante look.
Geo Cube collier van Coeur de Lion uit de nieuwe Herfst/winter collectie.
Geo Cube collier van Coeur de Lion uit de nieuwe Herfst/winter collectie.

Door de jaren heen is het merk altijd bezig geweest met vernieuwing. Niet alleen de designs worden constant verbeterd en aangepast aan de huidige trends, maar ook de technieken waarmee de sieraden worden gemaakt zijn verbeterd. Een goed voorbeeld is de nieuwe manier waarop het merk metalen sieraden maakt. Dankzij hun vernieuwende methode is verkleuring verleden tijd. Zo is het mogelijk om altijd de beste kwaliteit te leveren en kan jij nog langer genieten van de mooie ontwerpen van dit label. Deze aandacht voor kwaliteit, innovatie en mooie designs zorgt ervoor dat je meteen blij wordt wanneer je een van de sieraden van dit merk draagt.

De sieraden van Coeur de Lion worden met de hand gemaakt in Duitsland.
De sieraden van Coeur de Lion worden met de hand gemaakt in Duitsland.

De Coeur de Lion look

Coeur de Lion is een merk dat het liefste speelt met industriële elementen, maar dan wel op een elegante manier. Maar wat houdt dit nou precies in? De meeste sieraden van dit merk hebben een strakke en minimalistische look. Less is more is de visie van de ontwerpster. Simpele geometrische vormen hebben de juiste krachtige uitstraling om toch op te kunnen vallen. Deze vormen passen bovendien perfect bij de moderne look die het merk zo graag najaagt.

Toch moet het ook mogelijk zijn om een statement te maken met een sieraad. Daarom vind je ook veel ongebruikelijke kleurcombinaties terug in de collecties van dit label. Maak een statement met een felgekleurd sieraad met een simpele vorm en je valt meteen op. Dit contrast tussen eenvoud en kleur zorgt ervoor dat de designs van het merk jaar na jaar verfrissend en uniek blijven. Bovendien is het een eenvoudige manier om je outfit net wat meer op te latten vallen.

Coeur de Lion sieraden geo cubes

 

De visie

De visie van de ontwerpster Carola Eckrodt is duidelijk. Zij wil prachtige sieraden maken die de tand des tijds doorstaan. Daarom is het belangrijk dat ieder sieraad met echt vakmanschap wordt gemaakt. Coeur de Lion sieraden worden dus van begin tot eind ontworpen en gemaakt in het atelier in de Duitse plaats Stuttgart. Zo kan de kwaliteit altijd gecontroleerd worden en is het eindproduct precies wat de ontwerpster voor ogen had. Zo weet Eckrodt ook zeker dat jij iets in handen krijgt waar je echt van kunt genieten.

Carola Eckrodt oprichtster en ontwerpster van Coeur de Lion
Carola Eckrodt oprichtster en ontwerpster van Coeur de Lion

Om de kwaliteit van de sieraden te garanderen, worden deze allemaal van de beste materialen gemaakt. Zo zijn alle Coeur de Lion armbanden en kettingen vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal. Dit zorgt ervoor dat ieder sieraad jarenlang meegaat zonder ook maar iets van zijn pracht en praal te verliezen. Jij kunt langer genieten van je mooie accessoire, terwijl de ontwerpster van het merk weet dat jij helemaal tevreden bent. Bovendien is ieder sieraad voorzien van een certificaat van authenticiteit. Zo hoef je nooit te twijfelen of jouw sieraden wel met de juiste tijd en aandacht zijn gemaakt.

Coeur de Lion sieraden

Het laatste belangrijke onderdeel van de visie van het merk is de prijs. Mooie sieraden moet namelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom zijn Coeur de Lion oorbellen, colliers en ringen altijd zeer betaalbaar. De ontwerpster probeert altijd de balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Ieder sieraad moet van de beste materialen gemaakt worden, maar tegelijkertijd moeten de designs ook geschikt zijn voor allerlei soorten vrouwen. Deze missie voor toegankelijkheid is een van de grootste voordelen die dit merk te bieden heeft.

Nieuwe collectie van Coeur de Lion sieraden in blauw

De nieuwe herfst- en wintercollectie

Ieder seizoen komt het merk weer uit met een aantal prachtige designs die helemaal bij de stijl en trends van nu passen. Dat is mooi, want dan kan jij weer prachtige sieraden uitzoeken die je kleding als geen ander accentueren. Natuurlijk vind je in de nieuwe collectie dezelfde opvallende kleuren terug die je van het merk gewend bent. Er zijn kleuren voor iedereen te vinden: van prachtig kobaltblauw tot helder geel en opvallend rood.

Coeur de lion sieraden geo cubes in oranje tinten

 

De sterren van de show zijn de Geo Cubes. Deze prachtige felgekleurde blokjes geven ieder sieraad een moderne look. Bovendien worden de verschillende kleuren moeiteloos met elkaar vermengd. Zo heb je de keuze uit meerdere prachtige multicolor Coeur de Lion colliers met verschillende gekleurde Geo Cubes. Deze unieke steentjes worden ook verwerkt in oorbellen en armbanden, waardoor je moeiteloos een passende set kunt aanschaffen.

Coeur de Lion collier in blauw tinten

De armbanden van Coeur de Lion

Naast de felgekleurde steentjes uit de nieuwe herfst-en wintercollectie, vind je ook een aantal prachtige armbanden van Coeur de lion terug. Deze Coeur de Lion armbanden worden gemaakt van nappa leer, wat bekend staat om zijn zachte textuur en duurzaamheid. De texturen van de armbanden zijn een mooie tegenhanger voor de hardere en stoerdere edelmetalen die in de rest van de designs worden gebruikt. Je combineert de armbanden dus moeiteloos met één van de roségouden bedelarmbanden uit de nieuwe collectie. Deze mix van texturen en stijlen geeft iedere outfit namelijk net dat kleine beetje extra.

De armbanden van Coeur de Lion passen mooi bij elkaar

De oorbellen van Coeur de Lion

Met Coeur de Lion oorbellen kan je werkelijk alle kanten op. De ontwerpster van het merk begrijpt namelijk dat je op het ene moment minimalistisch en modern over wilt komen, terwijl er ook momenten zijn waarop je wilt uitpakken met je nieuwe oorbellen. Daarom vind je een goede mix in de nieuwe herfst- en wintercollectie. Aan de ene kant zijn er de simpele hangers met geometrische vormen. Deze hebben een moderne look en zijn geschikt wanneer je op zoek bent naar subtiel. Wil je je outfit juist wat meer kleur geven? Ga dan voor de opvallende hangers met een druppelvorm of meerdere gekleurde steentjes. Deze geven de juiste kleurrijke touch die een simpele look soms nodig heeft.

Coeur de Lion sieraden Geo Cubes in blauw zwart

Of je nu van chic of speels houdt: er zijn altijd wel Coeur de Lion colliers die bij je passen. De chique kettingen hebben meestal een aantal verfijnde bedeltjes in geometrische vormen. Zo worden klassiek en modern moeiteloos met elkaar vermengd. Natuurlijk is het ook leuk om soms een echt statement te maken met een collier. Dan zijn de grotere exemplaren een goede keuze. Vooral een collier met een grote ronde hanger in een felle kleur is helemaal in stijl.

Coeur de Lion collier met een grote steen
Coeur de Lion Collier met een groot Swarovski kristal, collier 4889-10-1500

De limited Edition van dit najaar

In de nieuwe collectie ook weer een Limited Edition, een beeldschone blikvanger. De Limited Edition, waarvan er maar 1200 worden gemaakt, is een rosé vergulde set met grote doorzichtige Swarovski bollen. De set lijkt heel zwaar maar is verrassend licht en valt heel mooi.

Coeur de Lion Limited Edition collier 4937/10-1620Coeur de Lion Limited Edition armband 4937/30-1620Limited Edition oorhangers van Coeur de Lion 4937/20-1620

Coeur de Lion sieraden op Zilver.nl

Wil jij het liefste de mooie designs van dit merk in je sieradencollectie hebben? Dan ben je bij Zilver.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de nieuwste designs van het label in onze webshop. Zo heb je de keuze uit de laatste armbanden, kettingen, oorbellen en ringen van het merk en kan je een sieraad uitzoeken dat helemaal bij je persoonlijke stijl past.

Het online bestellen van sieraden is helemaal niet moeilijk bij onze webshop. Neem gerust een kijkje bij de collecties en laat je inspireren. Heb je eenmaal een design gevonden waar je blij van wordt? Dan zorgen wij ervoor dat je het binnen de kortste keren in huis hebt. Natuurlijk kan je de mooie sieraden van Coeur de Lion ook cadeau doen aan een speciaal iemand. In dat geval staan wij ook voor je klaar. Met behulp van onze inpakservice is het mogelijk om altijd een prachtig en persoonlijk cadeau te geven. Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment en zie welke sieraden jou aanspreken.

Nieuwe collectie Coeur de Lion sieraden

Lees ook;
Bekijk onze collectie Coeur de Lion online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *