Zinzi sieraden: betaalbare luxe van een Nederlands merk

Geplaatst door

Zinzi werd in 2003 opgericht en heeft zich vanaf het eerste moment beziggehouden met het ontwerpen van stijlvolle en luxe sieraden met een betaalbare prijs. De naam Zinzi komt uit Zuid-Afrika en betekent niets minder dan “je ziet er mooi uit!”. Het is een echt Nederlands sieradenmerk met designs die van begin tot eind in de Nederlandse ontwerpstudio worden samengesteld. De oprichters van dit label wilden graag een sieradenmerk maken waar vrouwelijkheid, luxe en vooral veel plezier centraal stonden. Sieraden zijn namelijk niet alleen stijlvolle accessoires, maar geven je outfit ook een leuke persoonlijke touch. De ontwerpen van Zinzi moesten daarom aansluiten op de stijl van de Nederlandse vrouw. Dat heeft ervoor gezorgd dat Zinzi sieraden een speels uiterlijk hebben met hier en daar een elegant accent.

Zinzi zilveren sieraden

Zinzi sieraden, betaalbare kwaliteit

Uiteraard staan de ontwerpers van dit merk ook voor kwaliteit. Ze gebruiken alleen maar de beste en mooiste materialen, zodat jij jarenlang plezier kunt hebben van je sieraad. Zilver is de echte specialiteit. Voor ieder ontwerp wordt sterling zilver (925) gebruikt dat is afgewerkt met een extra rodiumlaag. Dit zorgt ervoor dat de sieraden hun natuurlijke glans en uitstraling langer behouden. Zo doe jij iedere dag weer met plezier één van de mooie sieraden van Zinzi om.

Er is een reden waarom dit merk zo snel is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse sieradenmerken. Het label werkt namelijk al sinds het eerste moment samen met een aantal bekende gezichten. De ambassadrices Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo zijn al jaren de beste vriendinnen van het merk. Zij showen iedere nieuwe collectie en passen helemaal bij de vrouwelijke en vrolijke look van de sieraden. Sieraden zijn trouwens niet het enige wat deze twee ambassadrices je laten zien. Het merk maakt namelijk ook Zinzi horloges, parfum, nagellak en zelfs koffers. Er is dus altijd genoeg om uit te kiezen!

Zinzi zilveren sieraden Kim Feenstra model bij Zinzi sieraden

Het perfecte sieraad voor jou

Ondanks dat de Zinzi collecties altijd uitgebreid zijn, is het niet moeilijk om het sieraad te vinden wat jij zoekt. Alle items van Zinzi hebben namelijk een eigen productcode die ook nog eens op elkaar zijn afgestemd. Zo begint de code van Zinzi ringen met “Zir”, een collier is “Zic”, armbanden zijn “Zia”, Zinzi creolenhangers zijn “Zich”, Horloges zijn “Ziw”, hangers worden aangeduid met “Zih” en Mart Visser sieraden zijn MV. Heb je dus een mooie ring gevonden en wil je een bijpassende armband zoeken? Verander de code van van “Zir” naar “Zia” en je vindt wat je zoekt.

Zinzi sieradensets gourmetschakel

We helpen je graag

Bij Zilver.nl kunnen we je uiteraard ook altijd een handje helpen. Zo staan we voor je klaar om de perfecte sieraden te vinden die bij jou passen. Hiervoor kan je gerust contact met ons opnemen. Mail, chat of bel ons en samen zoeken we naar een Zinzi sieraden set waar jij helemaal blij van wordt. We hebben alle sieraden en horloges op voorraad en kunnen ze direct pakken, bekijken en er extra foto’s van maken. We adviseren je op het gebied van stijl, maar kunnen je ook handige tips geven over het verzorgen van jouw nieuwe aanwinsten. Zo zorgen we er samen voor dat je ontzettend veel plezier hebt van je gloednieuwe sieraden van Zinzi.

Zinzi zilveren sieraden met korting bij Zilver.nl

Zinzi ringen

De Zinzi ring is sinds jaar en dag één van de meest populaire items van de collectie. Zinzi ringen hebben namelijk een tijdloze uitstraling. Zo zijn er een aantal prachtige designs met dunne bandjes die subtiel met elkaar vervlochten zijn. Ook een ring met een geometrisch patroontje hoort bij de mogelijkheden. Vind je het juist fijn om een statement te maken? Ga dan voor één van de designs met een kleurrijke steen. Deze items worden in allerlei kleuren en maten gemaakt. De ringen zijn er dan ook voor vrijwel iedere vrouw, want de collectie gaat van maat 50 tot 62. Houd je van elegant, maar vind je het ook leuk om op te vallen? Ga dan voor de Zinzi aanschuifringen. Deze dunne ringetjes passen perfect bij elkaar en kan je moeiteloos met elkaar combineren. Mix en match en vind een combinatie die helemaal bij jou past.

Zinzi armband

Er is bijna geen enkel sieraad zo tijdloos als een mooie zilveren armband. Wie op zoek is naar armbanden met een speelse look, is bij Zinzi aan het juiste adres. Bijna alle Zinzi armbanden hebben namelijk een opvallend element, waardoor je jouw outfit net dat kleine beetje extra kunt geven. Denk aan een armband met zilver en leer of een exemplaar waarbij schakels worden verweven met een kleurrijke stof. Uiteraard horen de klassieke zilveren armbanden ook gewoon bij de collectie van dit merk thuis. Zo zijn er prachtige minimalistische exemplaren met een geometrische vorm, maar je kunt ook voor een parelarmband gaan. Ook een zilveren Zinzi Mart Visser armband is een perfecte keus. Je hebt ook nog eens de mogelijkheid om je armband helemaal te personaliseren. Dat doe je met behulp van Zinzi bedels. Deze leuke bedeltjes worden in allerlei leuke designs gemaakt. Kies een simpele zilveren armband uit en decoreer deze met alle Zinzi charms die op jouw persoonlijkheid aansluiten. Alles is mogelijk: van dieren tot symbolen.

Zinzi zilveren armbandjes en armbanden
Zinzi zilveren armbanden Mix & Match!

Zinzi oorbellen

Een sieraad hoeft niet altijd groots en opvallend te zijn. Het zijn juist de subtiele kleine juwelen die ervoor zorgen dat je je zelfverzekerd voelt. Daarom zijn Zinzi oorstekers zo ontzettend leuk. Het merk maakt verschillende elegante knopjes die prachtig schitteren. Ze zijn net stralend genoeg om jou er op je best uit te laten zien. Ga voor simpele zilveren knopjes of zoek een paar uit met een mooie parel of edelsteen. Vind je het juist fijn om iets meer op te vallen? Dan zijn Zinzi creolen met Zinzi creoolhangers een goede keuze, je kunt hiermee mixen en matchen en iedere dag de keur veranderen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met de Zinzi basiscreool de zio191 en dan kun je combineren zoveel als je wilt. De Zinzi Zich’s, de creoolhangers, zijn er in pareltjes, vierkante hangers, ronde hangers, kettinkjes, symbolen en nog veel meer.

Zinzi creolen met creoolhangersZinzi creoolhanger maken aan een creoolZinzi creoolhanger aan een creool

Ook zijn er creolen versierd met allerlei mooie stenen, kleuren en patronen. Uiteraard horen simpele zilveren of roségouden modellen ook gewoon bij het assortiment. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Ben je op zoek naar lange oorbellen dan is er meer dan genoeg keus in alle kleuren en lengtes.

Zinzi sieraden en horlogesZinzi creolen met creoolhangersZinzi creolen met creoolhangers

Zinzi horloge

Zinzi horloges zijn echte bestsellers, het zijn trendsetters die ook nog eens fijn dragen en lang meegaan. Horloges zijn handige hulpmiddelen om de tijd mee te controleren, maar het zijn ook ontzettend leuke accessoires. Er zijn daarom meer dan genoeg Zinzi dames horloges te vinden met een mooi design. Zo kan je altijd een dameshorloge vinden dat helemaal bij je outfit past.

De klassieke Zinzi watch is uiteraard gemaakt van staal en leverbaar in de kleuren zilver, rosé of goudkleurig. Deze items raken nooit uit de mode en passen bovendien bij vrijwel iedere look. Houd je van robuust? Ga dan voor een model met een schakelband. Daarnaast zijn er ook een aantal fleurige Zinzi dames horloges met leren bandjes. Deze worden in allerlei opvallende kleuren gemaakt, zodat je een simpele outfit een kleurrijk accent kunt geven. Je valt nog meer op wanneer je een model uitzoekt met een gekleurde wijzerplaat. Ook printjes zijn mogelijk, zoals leuke streepjes. Bij dit merk weten ze altijd de perfecte balans te vinden tussen uniek, speels en elegant. Wanneer je de horloges van Zinzi online bestelt, heb je meteen geluk. Je ontvangt dan een prachtig zilveren armbandje, helemaal gratis! Deze armbandjes passen perfect bij iedere horloge van het merk, dus je look is meteen compleet.

Zinzi horloges

 

Zinzi ketting

Een simpele outfit wordt spontaan in een prachtige look getransformeerd wanneer je de juiste ketting draagt. Met behulp van Zinzi colliers is dat een fluitje van een cent. Het merk maakt namelijk een aantal prachtige kettingen waarmee je echt een statement kunt maken. Denk aan een luxe schakelcollier of een ketting met een extra grote hanger. Vooral gekleurde exemplaren zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld een elegante zwarte jurk draagt. Vind je het leuk om je sieraden te personaliseren? Ook dan dit je goed met Zinzi colliers. Er zijn namelijk verschillende basic kettingen waar je uit kunt kiezen. Deze kan je vervolgens opleuken met behulp van een Zinzi hanger. De hangers worden in allerlei prachtige vormen gemaakt. Ga voor een simpele geometrische vorm of maak je sieraad wat vrouwelijker met een hartje. Je hebt bovendien de keuze uit minimalistische zilveren designs en hangers met prachtige gekleurde stenen. Zinzi heeft heel veel verschillende colliers met verschillende lengten die perfect bij elkaar gedragen kunnen worden, helemaal de trend van nu!

Zinzi Gold

Zilveren Zinzi sieraden zijn de echte specialiteit van dit merk, maar goud mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Daarom is de Zinzi Gold collectie in het leven geroepen. De items in deze collectie worden allemaal van 14 karaat goud gemaakt. Alle Zinzi gouden sieraden stralen een bepaalde klasse uit, maar hebben alsnog de vrolijke look waar de designers van dit merk zo van houden. Zo hebben veel van de gouden sieraden mooie opvallende steentjes of hangers met een unieke vorm. Het zijn deze details die ervoor zorgen dat de Gold collectie de perfecte balans heeft tussen elegant en speels. Je vindt hier alle sieraden die je maar zoekt. Oorbellen, armbanden, ringen en kettingen horen allemaal thuis in het assortiment. Sommige designs zijn strak, tijdloos en elegant, terwijl andere gouden sieraden juist wat vrolijker en moderner zijn. Natuurlijk kunnen de ontwerpers van het label jou de beste kwaliteit garanderen.

De Mart Visser collectie

Een echt Nederland sieradenmerk kan natuurlijk niet zonder designs van één van de beste Nederlandse ontwerpers van het moment. Daarom heeft Mart Visser nu zijn eigen collectie bij Zinzi Mart Visser collectie. Bij deze sieraden vind je de stijl terug waar Visser zo bekend mee is geworden: strak, geometrisch en sterk. Moderne vormen en harde lijnen horen helemaal bij deze ontwerper.

Mart Visser ontwerpen van een sieradencollectie bij Zinzi

Uiteraard worden deze items van hoogwaardige materialen zoals zilver en goud gemaakt. Zo wordt de moderne look van Mart Visser gecombineerd met de zachte en vrouwelijke uitstraling van Zinzi sieraden. Vind je het leuk om opvallende accessoires te dragen? Ga dan voor een van de robuuste armbanden in het assortiment of zoek een stoere ring uit. De meeste designs worden volledig van edelmetaal gemaakt, maar er zijn ook enkele ontwerpen met zirkonia. Visser is ook goed in het ontwerpen van minimalistische designs. Subtiele hangers en oorbellen horen dus ook allemaal bij deze collectie thuis.

Sieraden uit de Mart Visser by Zinzi collectie

Swarovski crystal

Wat straalt nou meer glitter en glamour uit dan een sieraad gemaakt met Swarovski kristallen? Dat dachten de designers van Zinzi ook. Daarom is er een speciale Swarovski crystal collectie samengesteld. De sieraden in deze collectie hebben allemaal en stralend uiterlijk. Dat komt natuurlijk door de prachtige Swarovski stenen die in de sieraden zijn verwerkt. Er zijn ringen met mooie gekleurde stenen verkrijgbaar, maar ook elegante hangers voor aan een Zinzi ketting en op en top vrouwelijke oorbellen. De sieraden hebben een chique uitstraling, maar Zinzi juwelen hebben ook een speelse kant. Daarom kan je de items uit deze collectie gewoon tijdens iedere gelegenheid dragen. Dat is maar goed ook, want de stralende designs van Swarovski wil je het liefste altijd bij je hebben. De kwaliteit van Swarovski is ook wereldberoemd. Bij deze stenen weet je dus zeker dat ze jarenlang hun glans zullen behouden, waardoor jij kunt blijven stralen.

De service van Zilver.nl

Op Zilver.nl vind je een collectie Zinzi sieraden van meer dan 1800 stuks. Er is dus genoeg keuze, wat je persoonlijke stijl ook is. De sieraden zijn allemaal direct uit voorraad leverbaar, waardoor je niet lang hoeft te wachten tot je je nieuwe accessoires in huis hebt. Iedere bestelling wordt verpakt in een luxe roze Zinzi doos, dus je kunt vanaf het eerste moment gaan genieten van je nieuwe aankoop. Dat betekent ook dat de sieraden van dit merk een perfect cadeau zijn voor een speciaal iemand in jouw leven.

Speciale Zilver.nl Zinzi aanbieding!

Uiteraard kunnen wij je ook altijd blij maken met mooie Zinzi aanbiedingen wanneer je de sieraden bij onze webshop koopt. Zo krijg je bij 4 Zinzi sieraden direct 10% korting op je bestelling. Deze actie geldt voor de sieraden, horloges en charms van het merk. Wil je graag een horloge kopen? Dan heb je geluk, want iedereen krijgt een armbandje gratis bij een Zinzi horloge. Uiteraard hebben wij ook een goed gevulde Zinzi sale waar je de mooiste designs van Zinzi met korting kunt scoren. Wij hebben altijd een grote collectie Zinzi sieraden op voorraad, dus neem gerust een kijkje in de webshop om te zien welk sieraad bij jou past!

Zinzi horloge met een gratis armbandje bij Zilver.nl

 

Lees ook:

Zinzi: stijlvol design passend bij elke stijl

Zinzi horloges, de bestsellers van 2017 en 2018!

Bezoek onze;

Zinzi shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *