Zinzi horloges, de bestsellers van 2017 en 2018 !

Geplaatst door

De horloge bestsellers van de afgelopen jaren zijn zonder twijfel de Zinzi dameshorloges. Niet gek met de verschillende trendy modellen met voor iedere vrouw een passend horloge. Twee keer per jaar komen er  nieuwe Zinzi horloges bij! Heerlijk om jezelf of een ander mee te verwennen!

Zinzi horloges diverse modellen en lijnen
De verschillende Zinzi horloge modellen op een rij: Lady, Roman, Retro, Traveller en with love.

Zinzi horloges

Zinzi horloges dragen niet alleen de tijd uit, maar ook een stijl die indruk maakt. Het dragen van een Zinzi watch om de pols completeert de outfit van de dag. Het is als een bijzonder accessoire dat ook functioneel is in gebruik. Het Zinzi horloge zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent. Zilver.nl heeft het originele sieradenmerk al jaren geleden in het assortiment opgenomen en biedt verschillende Zinzi horloge collecties. De diversiteit in design en materialen geven jou de gelegenheid met je persoonlijkheid rekening te houden bij het maken van een keuze.

Zinzi horloges, Roman, Retro, Lady, traveller, My Love
Verschillende Zinzi horloges diverse collecties die in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen zijn.

Verschillende Zinzi horloge collecties

Het is bijzonder en uniek dat Zinzi verschillende horlogecollecties ontwerpt met oog voor uiteenlopende stijlen en details. De Retro collectie kent horloges die qua design geïnspireerd zijn op de seventies, maar wel in Zinzi-stijl zijn ontworpen. Deze collectie is uitgevoerd met een Japans uurwerk en in een elegante stijl. De horlogebanden van het merkhorloge zijn verkrijgbaar in handgemaakt leer of in stainless steel mesh. Het zijn horloges met verwisselbare bandjes door het praktische schuifsysteem aan de achterzijde. De Roman collectie is gebaseerd op het Retro horloge alleen is de horlogekast iets kleiner, de collectie is zeer divers en kent onder meer exemplaren met gestreepte horloge banden.

De nieuwe collectie Zinzi horloges met gestreepte horlogebanden en parelmoer wijzerplaat
De nieuwe collectie Zinzi horloges met gestreepte horlogebanden en parelmoer wijzerplaat

De stalen kast is plat uitgevoerd met een trendy look en past perfect om een dunne pols. De wijzerplaat is voorzien van Romeinse cijfers. Als je speciaal een voorkeur hebt voor een bijzondere wijzerplaat zijn de horloges met gestreepte wijzerplaten of met parelmoer wijzerplaten een ideale keuze. Ook bijzonder zijn de horloges met drie kleuren meshbanden. Het Traveller horloge is er voor de reislustige vrouw! Het horloge heeft een dubbele tijdsaanduiding, de grote wijzers kunnen op de Nederlandse tijd en de kleine chronograaf op een andere tijdzone, leuk voor op vakantie of voor een zakenreis. De Lady horloge collectie is verfijnd, elegant en sprankelend.

Zinzi horloges
Zinzi horloges in verschillende kleuren

Verwen jezelf of verras een ander

Het is altijd leuk om een Zinzi horloge voor jezelf te kopen. De collectie Zinzi horloges is zeer gevarieerd en als je afstemming zoekt op je wisselende outfits biedt een extra dameshorloge van dit merk altijd uitkomst. Verwen jezelf maar eens en ontdek ook de nieuwe collectie Zinzi horloges. Of verras een ander. Zinzi is een merk dat zich op alle vrouwen richt en wordt dan ook erg gewaardeerd door jong en oud. Een horloge is dan ook zeker een geliefd cadeau.

 

Actie! Bij ieder Zinzi horloge ontvangt u nu een gratis zilveren armbandje

Er is nu een leuke Zinzi horloge actie waarbij je bij bestelling van een horloge altijd een gratis zilveren armbandje ter waarde van 29,95 euro ontvangt. Die is te combineren met andere Zinzi armbandjes in goud, rosé en zilver.

Zinzi horloge actie gratis armbandje
Top actie bij aankoop van een Zinzi horloge ontvang je geheel gratis een zilveren armbandje ter waarde van 29,95 euro!

Laat je Zinzi horloge graveren

Als je het tot een persoonlijk cadeau wilt maken, is het perfect om het horloge te graveren. De horloges zijn graveerbaar aan de achterzijde van de horlogekast. Je kunt bijvoorbeeld een naam laten graveren of een korte tekst, maar ook de keuze maken voor een symbool. Bijvoorbeeld in de vorm van een hartje of een infinity symbool als teken van eeuwige liefde. Met betrekking tot het lettertype is er de keuze uit blokletters en schrijfletters, maar er zijn ook andere opties beschikbaar.

Ben je van plan om je geliefde te verrassen met een uniek geschenk van Zinzi? Bekijk dan eens de horlogecollectie With Love. Deze horloges zijn volledig in staal uitgevoerd met sterk mineraal glas en een kwaliteitsuurwerk uit Japan. Er zijn modieuze kleurencombinaties, zodat je rekening kunt houden met de favoriete kleur van je partner. Het kleine hartje op de wijzerplaat maakt net het verschil en dat zal zeker indruk maken als je een With Love horloge cadeau geeft.

Zinzi horloges met datum, tijd en verwisselbare bandjes

Feestelijk verpakt

Zilver.nl zorgt ervoor dat elk horloge, samen met het gratis armbandje, feestelijk verpakt wordt. Het maakt niet uit of het een geschenk voor jezelf is of een cadeautje voor iemand anders. Onze medewerkers maken van het inpakken van elke Zinzi watch een ware kunst en dat is te zien aan de bijzonder fraaie verpakking. Alleen dat voelt al als het ontvangen van een cadeautje en dan overtreft de inhoud ervan ook nog de verwachtingen. Het leuke van onze inpakservice is dat je ook nog de gelegenheid hebt om het inpakpapier te kiezen. Het is daarbij mogelijk om een kaartje erbij te doen in de vorm van een felicitatiekaartje. De tekst wordt met de hand op het kaartje geschreven. Het cadeautje wordt overigens ook nog voorzien van een feestelijke strik.

Heb je nog vragen? Chat of bel!

Heb je een keuze gemaakt voor een Zinzi horloge? Dan plaats je direct een bestelling. Mocht je een vraag hebben dan is de live chat op bepaalde tijden beschikbaar of bel ons 020-4033653, we helpen je graag.

De Zinzi horloges in het ‘echt’ bekijken kan natuurlijk ook!

Of vind je het leuker om de complete Zinzi horlogecollectie in het echt te bekijken? Kom dan op donderdag, vrijdag of zaterdag langs in onze winkel aan de Peereboomweg 1 in Broek in Waterland. Op andere dagen is de winkel op afspraak te bezoeken.

Zinzi lady horloges
Zinzi Lady horloges in de diverse uitvoeringen.

Bekijk ook;

de enorme Zinzi collectie van Zilver.nl

 

Lees ook;

Zinzi: stijlvol design passend bij elke stijl

MY iMenso, de nieuwe collectie is zo kleurrijk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *