MY iMenso, de nieuwe collectie is zo kleurrijk

Geplaatst door

MY iMenso Spring collectie 2018

Ieder seizoen vragen wij ons af of het voor MY iMenso nog mogelijk is om ons en de vele fans te verrassen met nieuwe items. Maar het is weer meer dan gelukt! MY iMenso presenteert met trots de allernieuwste items in haar al zo omvangrijke collectie. Er is veel moois maar de nieuwe gebloemde, kleurrijke insignia met bijpassende ringen springen er direct uit.

MY iMenso zilveren insignia's met kleurrijke emaille patronen.
MY iMenso zilveren insignia’s met kleurrijke emaille patronen.

De emaille insignia met bloem-, slangen-, of panterpatronen zijn met de hand geschilderd met een geavanceerde techniek, waardoor geen enkel insignia hetzelfde is. Deze techniek is ook gebruikt voor de bijpassende ringen. Deze ringen hebben een zilveren binnenring met een glasachtige bolle ceramic laag waarin het kleurrijke patroon zichtbaar is. De nieuwe MY iMenso collectie valt zeker in de smaak!

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

MY iMenso ceramic ringen
MY iMenso ceramic ringen

[/su_column] [su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

MY iMenso nieuwe collectie munten met kleurrijk emaille en medaillons
MY iMenso nieuwe collectie munten met kleurrijk emaille en medaillons

[/su_column][/su_row]

De zilveren ceramic ringen van MY iMenso

De zilveren ceramic ring waarin je diverse gekleurde binnenringen kunt plaatsen zijn erg leuk, draagbaar en betaalbaar. Er zijn binnenringen in saffierblauw, roze, zwart, wit en bruin, die gemakkelijk in het zilveren montuur te schuiven zijn, zo draag je iedere dag een andere kleur ring. Ook de nieuwe ceramic ringen met print passen in de zilveren monturen maar die kun je er ook goed naast dragen. Er zijn ook losse aanschuifringen die je aan de buitenkant tegen de ceramic ring aan kunt dragen. Deze ringen zijn er in drie kleur: zilver, rosé en goud. Bij de ceramic ringen zijn dan ook bijpassende munten gemaakt voor in de 24 en 33 mm medaillons. Mogelijkheden genoeg, Mix & Match naar hartenlust!

MY iMenso ceramic ringen met bijpassende munten
MY iMenso ceramic ringen met bijpassende munten

De nieuwe actie van MY iMenso

MY iMenso heeft speciaal voor dit voorjaar een hele leuke nieuwe actie voor nieuwe maar ook voor fans! Bij aankoop van een zilveren MY iMenso medaillon ontvang je nu geheel gratis het zilveren insignia met de twee harten, zowel in 24 als 33 mm beschikbaar. Een heel mooi insignia dat normaal 70,- euro kost, mooi meegenomen toch en je medaillon is gelijk goed gevuld! Maar ook aan iedereen die al een MY iMenso set heeft is gedacht want het hart insignia is nu ook in de aanbieding van 70,- euro voor 29,95 euro. Deze MY iMenso actie is echt de moeite waard!

MY iMenso spring actie gratis insignia
MY iMenso spring actie gratis insignia

MY iMenso collectie nieuwe insignia’s

Er zijn ook weer heel veel mooi nieuwe insignia’s, leverbaar in drie kleuren; zilver, rosé en goud. Een leuke insignia met een poes, een anker voor houvast en engelenvleugels die je omarmen en beschermen.

Er zijn 12 nieuwe insignia's in de MY iMenso collectie, leverbaar in drie kleuren.
Er zijn 12 nieuwe insignia’s in de MY iMenso collectie, leverbaar in drie kleuren.

MY iMenso, de nieuwe collectie colliers met kleur

De collier collectie wordt ook flink aangevuld met lange collier met gekleurde steentjes waaraan het medaillon gedragen kan worden. Zo kun je een kleur collier kiezen dat past bij je favoriete edelsteen of insignia. Maar er is meer er zijn ook colliers die je goed naast je collier met het medaillon kunt dragen. Mix & Match!

nieuwe MY iMenso collectie zilveren colliers
Lange zilveren colliers van MY iMenso met gekleurde steentjes

En natuurlijk 2 nieuwe zilveren medaillons

In de nieuwe MY iMenso collectie ook twee nieuwe modellen zilveren medaillons, luxe zilveren medaillons, één met baguette geslepen zirkonia langs de rand en de andere met een dubbele rij zirkonia.

 

2 nieuwe zilveren medaillons van MY iMenso
2 nieuwe zilveren medaillons van MY iMenso

MY iMenso en Zilver.nl

Al vanaf het begin zijn wij dealer van MY iMenso en dat met veel plezier. Heel veel klanten dragen hun MY iMenso sieraden al jaren en wisselen nog altijd van kleur en vulling! We hebben dan ook een enorme MY iMenso voorraad, ruim 1350 items zoals medaillons, munten, ringen, edelstenen, dancers en nog veel meer hebben we in huis en kunnen we direct versturen of aan u, in onze winkel, laten zien. Ook adviseren we u graag over alle mogelijkheden, de diverse maten en kleuren.

Heeft u moeite met een keus maken uit de grote keus? Dat snappen wij! Juist daarom hebben we een speciale MY iMenso korting; bij bestelling van 4 of meer MY iMenso items ontvangt u direct 10% korting in uw winkelwagen.

 

Lees ook:

MY iMenso, een verwisselbaar zilver medaillon bij Zilver.nl

MY iMenso zilveren Elegance ringen

Bekijk:

de enorme collectie MY iMenso van Zilver.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *