MY iMenso, een verwisselbaar zilver medaillon bij Zilver.nl

Geplaatst door

Nieuw in de Zilver.nl collectie: MY iMenso

zilveren sieraden van MY iMenso
MY iMenso zilveren sieraden en medaillons

MY iMenso is hot en de eerste in compleet echt zilver.
Het gaat allemaal om een verwisselbaar zilver medaillon (hanger) die aan twee kanten open is en ook aan twee kanten gedragen kan worden. Het medaillon kan eenvoudig worden geopend en vervolgens kunt U Uw insignia in het medaillon doen. De insignia (Latijn voor embleem, symbool) is Uw “persoonlijke noot” in de hanger en is leverbaar in half-edelsteen, agaat camee, zilveren gravure munt, zilveren fantasie coin, dubbele glas plaatjes om iets tussen te doen en er gaat nog veel meer volgen.

zilveren medaillons van MY iMenso
Slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden van MY iMenso

Laat u verleiden door de vele mooie combinaties

U zult versteld staan wat voor mooie en leuke combinaties U met de insignia’s kunt maken. Het zilveren medaillon is leverbaar in twee maten waarbij de binnenmaat 24 mm of 33 mm is. Het 24 mm medaillon is ook geschikt om aan een armband van iMenso te dragen. Ook is het medaillon leverbaar met of zonder een rand bezet met zirkonia. Het zilveren medaillon is leverbaar in rhodium-plated (zilver kleur), gold-plated en rosé gold-plated.

MY iMenso inspiratie
Nog meer MY iMenso inspiratie

In opvolging van de vele sieradensystemen, die we laatste jaren hebben gekend, waarbij de sieraden kunnen worden veranderd is er nu met MY iMenso ook een mooi systeem voor de hangers. MY iMenso is hierin de enige, tot dusver, die uitsluitend met 925 zilver en met natuurlijke stenen werkt. Daarmee onderscheidt MY iMenso zich direct van alle vergelijkbare systemen en uiteraard ook door de zéér aparte insignia’s.

MY iMenso zomerlook
MY iMenso een zomerse look

MY iMenso fotogravure insignia.

Het medaillon heeft van vroeger uit een speciale betekenis en bedoeling, namelijk het dragen van een foto van een dierbare of iets anders dat belangrijk is voor U. Met de fotogravure van MY iMenso geven we een nieuwe betekenis aan het woord medaillon! Een foto van Uw dierbare wordt vereeuwigd op een 925 zilveren insignia (munt). De gravure is gelijkend op een lasergravure maar door onze speciale diamantprinter is onze gravure duurzamer.

De gravure insignia kan ook weer gecombineerd worden met enkele kleurstenen (kleursteen insignia). MY iMenso levert ook enkele standaard gravures. Een engel, Maria, Maria met kind, poes, boeddha, roos, de tekst “ik hou van je” in 7 talen.
MY iMenso medaillon glas. Met de twee glazen die geleverd worden kunt U de medaillon nog verder uitbreiden. Bescherm Uw fotogravure door er een glaasje voor te zetten. U kunt ook een glaasje achter de zilveren plaat plaatsen er dan iets tussen steken wat U dierbaar is. U kunt ook alleen twee glaasjes gebruiken en er een gedroogd bloementje tussen doen of een plukje haar.

De edelsteen insignia van MY iMenso

MY iMenso kleursteen insignia. Deze zijn gemaakt van uitsluitend* edelstenen. De edelstenen zijn uiterst attractief in Uw hanger. Hiermee kunt U Uw MY iMenso medaillon aanpassen aan Uw kleding en of Uw stemming.

MY iMenso camee insignia.

Ja echt waar: een camee gemaakt van echte agaat die ook Uw moeder of overgrootmoeder met trots droeg. De camee is zo oud als ook het sierraad bestaat. Retro, maar ooooh zo modern….. Madame de Pompadour, moeder en kind, roos en nog meer afbeeldingen zijn gefreesd in een echte agaat camee hanger. Kijk eens in de folder hoe mooi de camee insignia Uw medaillon verder personaliseert. De agaat is leverbaar in het zwart, rood of blauw.

MY iMenso fantasy insignia.

Wonderlijke mooie zilveren insignia’s die tot de verbeelding spreken. Hoe een zilveren sierraad in zijn eenvoud zo mooi kan zijn. We kunnen deze insignia’s niet in woorden beschrijven. Kijk gewoon even in de folder.

MY iMenso colliers.

Voor de medaillon raden wij ons 92cm zilveren colliers aan. Dit collier is voorzien van 2 sluitingen. Daardoor kunt U het collier in elke gewenste lengte dragen, maar belangrijker nog: U kan de bedels van iMenso combineren met de medaillons. Door het toevoegen van enkele bedels boven U medaillon krijgt Uw juweel een nog rijkere uitstraling en zijn de combinatiemogelijkheden ongekend.

U heeft natuurlijk ook de keuze uit heel veel andere zilveren MY iMenso colliers.

Lees ook:

Uitleg MY iMenso over het gebruik van de sieraden

MY iMenso, de moderne versie van het zilveren medaillon