Thuiswinkel waarborg!

Thuiswinkel waarborg!

By |2018-04-03T21:23:55+00:00april 4th, 2014|Toon alle artikelen, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Thuiswinkel waarborg!

Zilver.nl een betrouwbaar adres voor goud en zilver met het Thuiswinkelwaarborg

Sinds 2010 zijn wij lid van de Thuiswinkel waarborg organisatie, dit om aan onze klanten te laten zien dat het betrouwbaar winkelen is bij Zilver.nl.

Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel waarborg

 

 

 

 

 

Ieder jaar moeten we ons opnieuw hercertificeren, dit is een serieuze controle waarbij direct de nieuwe wetten op het gebied van online winkelen en betalen worden doorgevoerd in de voorwaarden. De hercertificering neemt dan ook meestal wel een aantal weken in beslag maar deze week was het zover en was alles weer up to date.

Zilver.nl is geslaagd voor de hercertificering. Van harte!

Onze vaste klanten weten dat we iedere bestelling met heel veel zorg verzorgen, eventueel graveren, feestelijk verpakken en verzekerd versturen maar om alle nieuwe klanten zekerheid te geven zijn we lid van de Thuiswinkel organisatie.

Als u op het thuiswinkel waarborg logo klikt krijgt u alle voordelen voor u als klant te zien!

 

Lees ook;

Maman et Sophie sieraden, nieuw bij Zilver.nl

925, Sterling zilver wereldwijd

Liefdesringen van Christian Bauer waar schoonheid en kwaliteit hand in hand gaan.

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.