Liefdesringen van Christian Bauer waar schoonheid en kwaliteit hand in hand gaan.

//Liefdesringen van Christian Bauer waar schoonheid en kwaliteit hand in hand gaan.

Liefdesringen van Christian Bauer waar schoonheid en kwaliteit hand in hand gaan.

By |2018-03-29T14:30:34+00:00mei 24th, 2017|Over juwelen|0 Comments

Nieuw bij zilver.nl zijn de gouden liefdesringen, verlovingsringen en trouwringen van Christian Bauer.

Made in Germany geeft hier een kwaliteitszegel weer, dat begeerd, maar ook bewonderd wordt. Een trouwring, het symbool voor de oneindige liefde, van de merksmid Christian Bauer dragen, heeft internationale geldigheid en reputatie.

Trouwringen van Christian Bauer

Voor ons was de overduidelijk, voelbare en zichtbare kwaliteit van de ringen de belangrijkste reden om juist voor dit merk ringen te kiezen. De ringen zijn duurder dan de gebruikelijke, vaak gegoten, ringen maar dan heb je ook wel een ring die een leven lang meegaat en mooi blijft. Ook de vele mogelijkheden of eigenlijk dat alles mogelijk is heeft ons overtuigd. Kom langs in onze winkel dan kunnen we u alles laten zien of kijk rond in de webshop en maak uw keus.

Lees ook;

Fabergé- hangers niet aan te slepen, te lezen in de Telegraaf

Fiorelli Gold nieuw bij Zilver.nl

Bekijk ook;

Onze online collectie gouden ringen van Christian Bauer

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.

Leave A Comment

een + elf =