Kunst & Antiek Weekend, bezoek Old Memories

/, Toon alle artikelen/Kunst & Antiek Weekend, bezoek Old Memories

Kunst & Antiek Weekend, bezoek Old Memories

By |2018-04-07T12:26:08+00:00januari 21st, 2012|Beurzen, Toon alle artikelen|Reacties uitgeschakeld voor Kunst & Antiek Weekend, bezoek Old Memories

Old Memories deelnemer aan het Kunst & Antiekweekend

Tijdens de lustrumeditie van het Kunst & Antiek Weekend die van 26 tot en met 29 januari 2012 plaatsvindt in De Grote Kerk in Naarden-Vesting, komen kunstminnaars weer volop aan hun trekken.  Al 15 jaar staat het Kunst & Antiek Weekend Naarden bekend als een echte koop beurs op niveau met een intieme ambiance midden in de karakteristieke vestingstad Naarden.  In een ongedwongen sfeer kan de bezoeker genieten van antieke meubelen, zilver, juwelen, porselein,  schilderijen, tekeningen en prenten van hoge kwaliteit maar zonder een pretentieus prijsniveau. Tevens een uitgebreid aanbod aan hedendaagse kunst. Heden en toen.

Tijdens deze nationaal bekendstaande kunst- en antiekbeurs in De Grote Kerk gaan toegankelijke oude en hedendaagse kunst traditiegetrouw hand in hand. Objecten die door de eeuwen heen hun bestaansrecht hebben bewezen staan centraal naast aansprekende moderne en hedendaagse kunst. Jongere kunstliefhebbers voelen zich vooral aangesproken door kunst van de afgelopen 50 jaar en door kunstenaars uit de eigen regio.

Het Kunst & Antiek Weekend in het kort
Data:  donderdag 26 t/m zondag 29 januari 2012, van 11.00-18.00 uur
(vrijdag 27 januari van 11.00-21.30 uur)
Locatie:  Grote Kerk, Marktstraat 13, 1411 CX Naarden-Vesting

Parkeren: gratis in en rond de Vesting, met een gratis shuttleservice

Lees ook;

De camee sieraden van de Familie Diluca

Zilveren broodmand uit één stuk of drie

 

 

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.