De camee sieraden van de Familie DiLuca

Geplaatst door

Een Diluca camee in een nieuw jasje

Al drie generaties maakt de Familie DiLuca cameeën voor sieraden. Er is met de nieuwe generaties in het bedrijf veel veranderd. Eerst werden er vooral losse cameeën gemaakt maar met de komst van zoon Gino in het bedrijf ging men ook zelf sieraden maken. De introductie van het sieraden merk Cameo Italiano in 2012 was en is een schot in de roos. Zilveren sieraden in diverse stijlen vaak met een romantisch tintje met één ding gemeen, er is altijd een camee in verwerkt.

sieraden met een camee van Cameo Italiano
De diverse sieraden van Cameo Italiano

Een familie bedrijf met klasse

Dit voorjaar lanceert DiLuca, Cameo Italiano weer diverse nieuwe collecties.  Zilveren sieraden, vaak verguld, bezet met edelstenen, emaille en een camee, van klassiek tot trendy. De nieuwe collectie is naar ons onderweg!  We hopen u snel meer te kunnen laten zien van deze mooie, echte Italiaanse sieraden!Schermafbeelding 2016-04-02 om 11.54.58

Het snijden van een Diluca Camee gaat nog steeds met de hand

Bekijk ook eens het onderstaande filmpje, het is in het Italiaans maar de beelden spreken voor zich. De schelpen uit het meer van Napels worden hier nog met de hand bewerkt en verwerkt tot prachtige cameeën.

Lees ook:

Oorbellen, vind je perfecte oorbel vandaag!

Zilveren sieraden onderhouden, schoonmaken en dragen