Kopen bij Zilver.nl

Geplaatst door

Sinds 1991 iedere dag bezig met Zilver(.nl)

Wij, Ursula & Michel hebben alweer ruim 30 jaar ervaring en expertise in huis. Door onze passie voor zilver en juwelen zijn wij dagelijks bezig met het bekijken, keuren en selecteren van de mooiste artikelen. Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands tafelzilver wat door ons, in ons atelier opnieuw wordt opgemaakt.

Ursula Boonstra de Jonge en Michel de Jonge al 27 jaar altijd bezig met zilver
Ursula & Michel van Old Memories/ Zilver.nl al 27 jaar 24/7 bezig met zilver

Onze winkels zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. U kunt ons 7 dagen per week zowel telefonisch als per e-mail bereiken.
Om u nog meer zekerheid te geven zijn wij lid van de Thuiswinkel organisatie en van MKBok. De thuiswinkel organisatie is de branchevereniging van bedrijven die op afstand zaken doen met consumenten. De leden van de Thuiswinkel.org werken volgens de gedragsregels Thuiswinkel waarborg. Deze gedragsregels verwijzen naar Europees en Nederlandse wet-, regelgeving en richtlijnen, bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting. Thuiswinkel Waarborg garandeert dat u veilig en betrouwbaar winkelt bij Old Memories.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooie collectie zilver of juwelen of bij het uitkiezen van een passend cadeau.

Lees ook:

Thuiswinkel waarborg!

Het ambacht, zilversmeden een vak apart