Bijzonder collectie Neckplace by Giovanni Raspini!

//Bijzonder collectie Neckplace by Giovanni Raspini!

Bijzonder collectie Neckplace by Giovanni Raspini!

By |2018-04-03T21:10:43+00:00mei 12th, 2014|Over juwelen|Reacties uitgeschakeld voor Bijzonder collectie Neckplace by Giovanni Raspini!

Haute Couture collectie van Giovanni Raspini

Na het enorme succes van de ‘Superbangles’ collectie ontworpen door Giovanni Raspini en hun tour door Italie en het buitenland komt dit Italiaanse topmerk nu met een limited edition colliers genaamd ‘Neckplace‘. Een bijzondere collectie die door magazines als de Vogue, Myself, Glamour en vele andere volop in de schijnwerpers is geplaatst.

Giovanni Raspini weet hoe belangrijk het juweel, de ketting is; het omvat, omringt  en beschermt het gezicht, licht de ogen op en geeft de vrouw haar charme.

De collectie ‘Neckplace’ wordt alleen in 2014 geproduceerd in een zeer beperkte oplage. Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Alweer vele jaren bewonderen en verkopen we de Giovanni Raspini collecties, meerdere keren per jaar komt er een nieuwe collectie uit en steeds weer zijn ze eigenzinnig, creatief, spraakmakend en spannend. Raspini is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een topmerk met flag stores in de grote steden van Italië.

 

Collier Indossato

Collier Indossato

Collier Serpente

Collier Serpent

 

 

 

 

 

Giovanni Raspini Neckplace collectie

Collier Orchidea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de:

De Raspini colliers collectie

Lees ook:

Expositie van Giovanni Raspini komt naar Broek in Waterland

Giovanni Raspini

 

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.