Adami & Martucci sieraden met mesh

Geplaatst door

Adami & Martucci, Italiaanse topsieraden bij Zilver.nl

Dze zomer kwam één van onze vaste vertegenwoordigers, een, voor Nederland, nieuw Italiaans sieradenmerk laten zien; Adami & Martucci. Zoals bij ieder nieuw aanbod keken we met het hele team naar de collectie, de reacties waren direct enthousiast. Adami & Martucci is nieuw, fris, anders, chique en je herkent een Adami & Martucci meteen.

Adami & Martucci Italiaanse sieraden bij Zilver.nl
Adami & Martucci Italiaanse sieraden bij Zilver.nl

Een groot deel van de collectie bestaat uit sieraden waarbij zilver wordt gecombineerd met mesh. Mesh is een flexibel, vederlicht soort nylon dat omwonden met een speciaal voor sieraden ontwikkelt glanzend folie in de kleuren geelgoud, roségoud, zilver en zwart, de sieraden een chique uitstraling geeft.

De beroemde Italiaanse juwelen ontwerper Alberto Luzi is de ontwerper van de sieraden. Alberto Luzi is een gerenommeerde kunstenaar die een reputatie heeft opgebouwd als innovatieve Italiaanse sieraden ontwerper. Zijn passie voor kunst en beeldhouwkunst is van invloed geweest op zijn oog voor design en maakt van zijn sieraden echte creaties/ kunstwerken.

Buiten de basiscollectie komt er twee maal per jaar een nieuwe collectie uit. Wij verheugen ons nu al op de nieuwe wintercollectie.