Zilver.nl blog logo

Het leven van een accountmanager

Door oud vertegenwoordigergeschreven op 22 februari 2020 Geen reacties


Twee leuke anekdotes van een accountmanager

Serviezen en bestekwinkels zijn leuke winkels om te bezoeken. Je kunt de klant goed adviseren met onder andere modellen, samenstellingen en aanbiedingen. Wat ik het meest probeerde om door middel van goede adviezen een goede vertrouwensbasis met de klant te bewerkstelligen. Ik heb mijn vak vele jaren met heel veel plezier uitgevoerd en ben inmiddels al weer vele jaren met pensioen maar heb nog steeds een 'hart' voor van Kempen & Begeer.

Dit verhaal gaat over bestek van keltum en Gero

Ik was, toen ik deze klant in Utrecht bezocht Gero adviseur. Aan het eind van de middag bezocht ik deze klant en na een leuke Gero order te hebben genoteerd; vroeg ik hem waarom hij geen Keltum meer bestelde. Hij vertelde mij dat hij niet met de Keltum adviseur overweg kon en dat daardoor geen orders meer geplaatst werden, hetgeen ik al wist van de Keltum adviseur. Ondanks dat het al bijna sluitingstijd was bedacht ik hoe ik toch een Keltum order kon bewerkstelligen. verkoopboeken gero en Keltum bij Blog Zilver.nl Ik ging de winkel uit en trok mijn colbert achterste voren aan en presenteerde mij, de winkel binnenlopend, als de nieuwe Keltum adviseur. De klant vond het zo'n mooi origineel idee dat hij met mij spontaan de Keltum collectie doornam wat resulteerde in een mooie order. Ondertussen had ik het thuisfront al geïnformeerd dat ik later thuis kwam! Met veel plezier ben ik bij mijn klant zowel een vaste Gero en Keltum adviseur geworden. Een blije accountmanager!

Nog een leuke ervaring van een account manager

Na al een poosje meegelopen te hebben als accountmanager mocht ik inmiddels ook de grote accounts bedienen. Het betrof hier een firma met 7 zaken, die uitsluitend centraal inkocht, zowel cassettes en etuigoed, als taartvorkjes, theelepels, taartscheppen enzovoort. Op de najaarsbeurs in Utrecht, begin september, kreeg ik het voor elkaar om de klant op zijn kantooradres te bezoeken.

De afspraak was op een vrijdagmiddag om 15 uur

Op de najaarsbeurs hadden we altijd voor de laatste maanden van het jaar zeer aantrekkelijke aanbiedingen in cassettes. Ik wist, vanuit het vak, dat deze mijnheer er een heel eigen filosofie op na hield. Dat bleek al snel uit de onderhandelingen, die volgde. Om 19.30 was de deal van ruimschoots een paar ton beklonken. Ik kreeg een compliment van de klant, omdat nog nooit iemand het gepresteerd had om hem op vrijdag tot zo laat te laten werken. Als beloning kreeg ik een mooie fles wijn voor mijn vrouw, vanwege de late thuiskomst. Vertegenwoordiger van keltum en Gero verzilverd bestek vertelt een anekdote Blog Zilver.nl

Een gratis verwenweek!

Als klap op de vuurpijl nodigde hij mij uit, om samen met mijn vrouw, zijn nog te openen luxe Bed & Breakfast locatie in de Pyreneeën in Frankrijk met nog 3 stellen te komen inspecteren of alles tot in de puntjes functioneerde. Samenvattend was het een fantastische verwenweek met zowel 's-morgens-. 's-middags en 's-avonds zeer uitgebreide maaltijden met daarbij alle drankjes die je maar kon wensen. Dat alles alleen maar door voor hem alles te inspecteren. Een mooiere vakantie voor die prijs zero zero was niet denkbaar. Een blije accountmanager! Lees ook: Gero fabriek Zilver.nl, Schatkamer in de polder Bekijk ook: de collectie Keltum Dit is een link naar onze webwinkel van Zilver.nl    
Beoordelingen

10

Efficiënt en vriendelijkVriendelijk , efficiënt en behulpzaam werd ik geholpen aan een kaarsenstandaard voor een jarige vriendin. Keuze uit mooi papier inclusief een kaartje. Ik ontving alles keurig op afspraak. Goed verpakt. Het cadeau ziet er heel feestelijk uit. Met zelfs nog een kaars erbij. Dit maakt het geheel helemaal af.Marion · Bussum 21 september 2023

10

Voor de 2e keerCadeau was super mooi verpakt,en heel snel geleverdHenk · Emmen 19 september 2023

8

Prima!Veel keuze, gebruikersvriendelijke site, snelle levering.Arno · Voorburg18 september 2023

9

Een geslaagde avontuur.Omdat ik op zoek was naar een Zilveren baby rammelaar ben ik bij toeval op deze website terecht gekomen. Leuke prijs, veel keuze en het is fantastisch ingepakt. Levering uitstekend binnen 1 werkdag. Dus een geslaagd avontuur. Ik zag dat ze ook mooie sieraden hebben. Zeker een kijkje waard straks voor december.Caro · Anna Paulowna 16 september 2023

8

Snelle en prima service Mooi ingepakt cadeautje kreeg ik thuis gestuurd, met nog een kleine verassing erbij. Erg tevreden, snel antwoord op vragen.Jolanda · Drouwenerveen15 september 2023

4863 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 2,50 euro korting!

Blijf op de hoogte van onze nieuwe collectie's, nieuwtjes en nieuwe artikelen. Maandelijks ontvangt u een mail.

Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacy statement .


* vereist
Instagram zilver.nl