Zilver.nl blog logo

Het leven van een accountmanager

Door oud vertegenwoordigergeschreven op 22 februari 2020 Geen reacties


Twee leuke anekdotes van een accountmanager

Serviezen en bestekwinkels zijn leuke winkels om te bezoeken. Je kunt de klant goed adviseren met onder andere modellen, samenstellingen en aanbiedingen. Wat ik het meest probeerde om door middel van goede adviezen een goede vertrouwensbasis met de klant te bewerkstelligen. Ik heb mijn vak vele jaren met heel veel plezier uitgevoerd en ben inmiddels al weer vele jaren met pensioen maar heb nog steeds een 'hart' voor van Kempen & Begeer.

Dit verhaal gaat over bestek van keltum en Gero

Ik was, toen ik deze klant in Utrecht bezocht Gero adviseur. Aan het eind van de middag bezocht ik deze klant en na een leuke Gero order te hebben genoteerd; vroeg ik hem waarom hij geen Keltum meer bestelde. Hij vertelde mij dat hij niet met de Keltum adviseur overweg kon en dat daardoor geen orders meer geplaatst werden, hetgeen ik al wist van de Keltum adviseur. Ondanks dat het al bijna sluitingstijd was bedacht ik hoe ik toch een Keltum order kon bewerkstelligen. verkoopboeken gero en Keltum bij Blog Zilver.nl Ik ging de winkel uit en trok mijn colbert achterste voren aan en presenteerde mij, de winkel binnenlopend, als de nieuwe Keltum adviseur. De klant vond het zo'n mooi origineel idee dat hij met mij spontaan de Keltum collectie doornam wat resulteerde in een mooie order. Ondertussen had ik het thuisfront al geïnformeerd dat ik later thuis kwam! Met veel plezier ben ik bij mijn klant zowel een vaste Gero en Keltum adviseur geworden. Een blije accountmanager!

Nog een leuke ervaring van een account manager

Na al een poosje meegelopen te hebben als accountmanager mocht ik inmiddels ook de grote accounts bedienen. Het betrof hier een firma met 7 zaken, die uitsluitend centraal inkocht, zowel cassettes en etuigoed, als taartvorkjes, theelepels, taartscheppen enzovoort. Op de najaarsbeurs in Utrecht, begin september, kreeg ik het voor elkaar om de klant op zijn kantooradres te bezoeken.

De afspraak was op een vrijdagmiddag om 15 uur

Op de najaarsbeurs hadden we altijd voor de laatste maanden van het jaar zeer aantrekkelijke aanbiedingen in cassettes. Ik wist, vanuit het vak, dat deze mijnheer er een heel eigen filosofie op na hield. Dat bleek al snel uit de onderhandelingen, die volgde. Om 19.30 was de deal van ruimschoots een paar ton beklonken. Ik kreeg een compliment van de klant, omdat nog nooit iemand het gepresteerd had om hem op vrijdag tot zo laat te laten werken. Als beloning kreeg ik een mooie fles wijn voor mijn vrouw, vanwege de late thuiskomst. Vertegenwoordiger van keltum en Gero verzilverd bestek vertelt een anekdote Blog Zilver.nl

Een gratis verwenweek!

Als klap op de vuurpijl nodigde hij mij uit, om samen met mijn vrouw, zijn nog te openen luxe Bed & Breakfast locatie in de Pyreneeën in Frankrijk met nog 3 stellen te komen inspecteren of alles tot in de puntjes functioneerde. Samenvattend was het een fantastische verwenweek met zowel 's-morgens-. 's-middags en 's-avonds zeer uitgebreide maaltijden met daarbij alle drankjes die je maar kon wensen. Dat alles alleen maar door voor hem alles te inspecteren. Een mooiere vakantie voor die prijs zero zero was niet denkbaar. Een blije accountmanager! Lees ook: Gero fabriek Zilver.nl, Schatkamer in de polder Bekijk ook: de collectie Keltum Dit is een link naar onze webwinkel van Zilver.nl    
Beoordelingen

10

Snel, goedkoper, service en mooie kadoverpakking!Voor mijn zoon een armband besteld bij zilver.nl. Goedkoper dan bij anderen. Bij de opmerkingen gevraagd of ze er schakels uit konden halen. Niet verwacht, maar toch gedaan door zilver.nl. Voor mezelf zat er een gratis nagellak bij. Ik had niet gevraagd om kadoverpakking, omdat ik dacht dat dat extra zou kosten. Toch werd de armband in mooie kadoverpakking snel geleverd! Bedankt!Larissa · Arnhemgisteren om 09:01

10

Snelle levering van verfijnde halskettingMijn eerste bestelling via deze website: een gouden halsketting voor een bijzondere verjaardag. Ik ontving het de volgende dag al, mooi ingepakt met strikken erbij. Een week later kon ik mijn cadeautje afgeven en het dus ook voor het eerst zelf zien. Het was dun en fijn, erg discreet, zoals ik het ook op de foto's van de website had gezien. En het was mooi. Als er al iets is dat ik jammer vond, is dat de halsketting in goud is, en de sticker op de verpakking zilver.nl is, wat al snel aan een ontvanger de indruk geeft dat het juweel in kwestie verguld is en niet goud.E. · Van Eynde20 maart 23

10

Zeer vlotte bestelling!Alles verliep perfect, van order tot thuislevering. Mooi verpakt met de nodige zorg.Geert · HEPPEN18 maart 23

10

Gewoon superMooie oorbellen besteld. Zeer mooi verpakt en snel in huis.Els · Tilburg18 maart 23

10

Spreken over Zilver is Goud !Verpakken en snel versturen het is........ perfect . Kwaliteit is zoals de afbeeldingen zijn , goed te beoordelen. Vooral prettig , als je er Antiek zilver bij Zilver.nl aanwerft.Jan Van den Burg · Baarle-Nassau18 maart 23

4720 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 2,50 euro korting!

Blijf op de hoogte van onze nieuwe collectie's, nieuwtjes en nieuwe artikelen. Maandelijks ontvangt u een mail.

Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacy statement .


* vereist
Instagram zilver.nl