Zilver.nl blog logo

Het leven van een accountmanager

Door oud vertegenwoordigergeschreven op 22 februari 2020 Geen reacties


Twee leuke anekdotes van een accountmanager

Serviezen en bestekwinkels zijn leuke winkels om te bezoeken. Je kunt de klant goed adviseren met onder andere modellen, samenstellingen en aanbiedingen. Wat ik het meest probeerde om door middel van goede adviezen een goede vertrouwensbasis met de klant te bewerkstelligen. Ik heb mijn vak vele jaren met heel veel plezier uitgevoerd en ben inmiddels al weer vele jaren met pensioen maar heb nog steeds een 'hart' voor van Kempen & Begeer.

Dit verhaal gaat over bestek van keltum en Gero

Ik was, toen ik deze klant in Utrecht bezocht Gero adviseur. Aan het eind van de middag bezocht ik deze klant en na een leuke Gero order te hebben genoteerd; vroeg ik hem waarom hij geen Keltum meer bestelde. Hij vertelde mij dat hij niet met de Keltum adviseur overweg kon en dat daardoor geen orders meer geplaatst werden, hetgeen ik al wist van de Keltum adviseur. Ondanks dat het al bijna sluitingstijd was bedacht ik hoe ik toch een Keltum order kon bewerkstelligen. verkoopboeken gero en Keltum bij Blog Zilver.nl Ik ging de winkel uit en trok mijn colbert achterste voren aan en presenteerde mij, de winkel binnenlopend, als de nieuwe Keltum adviseur. De klant vond het zo'n mooi origineel idee dat hij met mij spontaan de Keltum collectie doornam wat resulteerde in een mooie order. Ondertussen had ik het thuisfront al geïnformeerd dat ik later thuis kwam! Met veel plezier ben ik bij mijn klant zowel een vaste Gero en Keltum adviseur geworden. Een blije accountmanager!

Nog een leuke ervaring van een account manager

Na al een poosje meegelopen te hebben als accountmanager mocht ik inmiddels ook de grote accounts bedienen. Het betrof hier een firma met 7 zaken, die uitsluitend centraal inkocht, zowel cassettes en etuigoed, als taartvorkjes, theelepels, taartscheppen enzovoort. Op de najaarsbeurs in Utrecht, begin september, kreeg ik het voor elkaar om de klant op zijn kantooradres te bezoeken.

De afspraak was op een vrijdagmiddag om 15 uur

Op de najaarsbeurs hadden we altijd voor de laatste maanden van het jaar zeer aantrekkelijke aanbiedingen in cassettes. Ik wist, vanuit het vak, dat deze mijnheer er een heel eigen filosofie op na hield. Dat bleek al snel uit de onderhandelingen, die volgde. Om 19.30 was de deal van ruimschoots een paar ton beklonken. Ik kreeg een compliment van de klant, omdat nog nooit iemand het gepresteerd had om hem op vrijdag tot zo laat te laten werken. Als beloning kreeg ik een mooie fles wijn voor mijn vrouw, vanwege de late thuiskomst. Vertegenwoordiger van keltum en Gero verzilverd bestek vertelt een anekdote Blog Zilver.nl

Een gratis verwenweek!

Als klap op de vuurpijl nodigde hij mij uit, om samen met mijn vrouw, zijn nog te openen luxe Bed & Breakfast locatie in de Pyreneeën in Frankrijk met nog 3 stellen te komen inspecteren of alles tot in de puntjes functioneerde. Samenvattend was het een fantastische verwenweek met zowel 's-morgens-. 's-middags en 's-avonds zeer uitgebreide maaltijden met daarbij alle drankjes die je maar kon wensen. Dat alles alleen maar door voor hem alles te inspecteren. Een mooiere vakantie voor die prijs zero zero was niet denkbaar. Een blije accountmanager! Lees ook: Gero fabriek Zilver.nl, Schatkamer in de polder Bekijk ook: de collectie Keltum Dit is een link naar onze webwinkel van Zilver.nl    
Beoordelingen

7

Keurig, prijs graveren buiten proportioneel Snel verzonden, keurig verpakt en heel mooi ingepakt. Jammer dat graveren 1euro per letter kost, hierdoor wordt t graveren duurder dan t cadeau zelf. Belachelijk. Helaas moet het mooi verpakte kado nu worden uitgepakt om het te graveren en dan weer worden ingepakt, maar dat komt goed.Marlies · Beneden leeuwen gisteren om 19:39

10

Persoonlijk, prettig, zorgvuldig en snelHet is een feest om met Zilver.nl zaken te doen: persoonlijk contact en advies, snelle levering en het pakje ziet er feestelijk uit. Tóp!Anyke · Eindhoven25 november 22

10

Snelle levering, zeer verzorgd ingepakt en met een sinterklaasletter!Het is niet mijn gewoonte om reviews te schrijven, maar deze keer maak ik een uitzondering. Ledkaarsen besteld die je vervolgens in een doosje verwacht. Dit keer echter fleurig ingepakt met een strik erom. Verder was een sinterklaasletter bijgevoegd. Heel attent.Wim · Groningen24 november 22

10

Top!!!!De ketting die ik graag wilde kon ik niet vinden in de webshop. Super klantvriendelijk voor mij besteld omdat het merk wel in huis was & super snel beschikbaar! Gelijk besteld en tof ingepakt kwam het een enkele dag later binnen, SUPER service! Bedankt, dikke pluim!!!Anouck · Utrecht24 november 22

10

Helemaal toppie!Mooie assortiment, bestellen via de website ging makkelijk en het product was mooi ingepakt en snel geleverd. Helemaal toppie!Audrey · Amsterdam24 november 22

4613 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 2,50 euro korting!

Blijf op de hoogte van onze nieuwe collectie's, nieuwtjes en nieuwe artikelen. Maandelijks ontvangt u een mail.

Je gaat akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals beschreven in de privacy statement .


* vereist
Instagram zilver.nl