Vandaag groot overleg voor de lezingen met Kerst!

//Vandaag groot overleg voor de lezingen met Kerst!

Vandaag groot overleg voor de lezingen met Kerst!

By |2018-04-03T13:47:12+00:00september 9th, 2014|Interviews|Reacties uitgeschakeld voor Vandaag groot overleg voor de lezingen met Kerst!

Gisteren zijn de uitnodigingen voor onze september open dagen verstuurd!

Postzakken vol uitnodigen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vandaag alweer volop in overleg voor het Kerst open huis! Martijn Akkerman, juwelenhistoricus bekend van Tussen Kunst & Kitch verzorgd de lezingen met de Kerst open dagen. Ideeën hebben we altijd meer dan genoeg en bij een lekker kopje koffie ontstaat dan altijd iets moois! Het plan is om dit jaar 4 lezingen over juwelen te geven en 4 over antiek zilver.

foto 1Inmiddels kunnen we allemaal met de ideeën aan de slag, foto’s maken, artikelen bij elkaar zoeken en verder met plannen smeden. Martijn ‘schaaft’ aan zijn verhalen en in december gaan we weer genieten van zijn creaties die ieder jaar weer vele mensen boeien en een heerlijke dag bezorgen.

Ook wij hebben er weer zo’n zin in!

 

Lees ook:

Waarom de keus voor zilver?

Zilverkeuren vertellen een verhaal, bekijk ze hier

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.