Tsars Collection Fabergé nu bij zilver.nl

Geplaatst door

Zilver.nl gevraagd om premium dealer te worden van Maison Tatiana Fabergé

Eind vorig jaar zijn wij door de agent van Tatiana Fabergé benaderd om dealer te worden van hun nieuwe sieraden lijn, de ‘Saint Petersburg Tsars Collection”. Na ons eerste ongeloof, is het wel “echt” Fabergé, te hebben weggenomen, hebben we natuurlijk volmondig ja gezegd. Deze collectie past ons als een jas!

Tatiana Fabergé (zittend)
Tatiana Fabergé (zittend)

Tatiana Fabergé kleindochter van Peter Carl Fabergé

Kleindochter van Peter Carl Fabergé, Tatiana Fabergé is de grondlegster van deze bijzondere collectie sieraden. Tatiana Fabergé studeerde Jewelry design in Parijs, na haar studie ging ze haar vader assisteren bij het ontwerpen en lanceren van juwelencollecties onder de naam Fabergé Paris. Na de dood van haar vader in 1971 werd de zaak gesloten en Tatiana Fabergé besloot zich vanaf die tijd toe te leggen op het uitzoeken van de familie historie en het publiceren over haar onderzoek. Deze publicaties en boeken over Carl Fabergé zijn de meest betrouwbare bronnen over de grootste juwelen familie van de wereld.

Haar passie zette haar aan tot een nieuwe sieraden collectie

Maar haar passie voor juwelen en de bron van inspiratie waaruit ze kan putten hebben haar doen besluiten om een nieuwe sieraden collectie te lanceren de “Saint Petersburg Tsars Collection”. De collectie bestaat uit zilveren hangers en oorbellen in ei-vorm bezet met emaille en natuurlijk zirkoon met bijpassende armbanden en colliers. Vele van deze hangers zijn ontworpen naar de originele ontwerpen van Carl Fabergé. Er zijn meer dan 150 verschillende soorten, de “eitjes” zijn er in verschillende maten en worden geleverd met een echtheidscertificaat in een prachtig doosje.

Saint Petersburg Tsars Collection eggs
Saint Petersburg Tsars Collection eggs bij Zilver.nl

Bekijk:

onze collectie sieraden van Fabergé

Lees ook:

Fabergé-hanger niet aan te slepen! te lezen bij de Telegraaf.

Op z’n Paasbest met zilver en Fabergé