Sieraden noviteiten voor de lente van 2016

//Sieraden noviteiten voor de lente van 2016

Sieraden noviteiten voor de lente van 2016

By |2018-04-01T21:10:45+00:00februari 27th, 2016|Over juwelen|Reacties uitgeschakeld voor Sieraden noviteiten voor de lente van 2016

In de eerste drie maanden van het jaar tonen alle gerenommeerde juwelenmerken hun nieuwe collecties. Het eerste weekend van maart is de Jewels & Watches beurs in de jaarbeurs in Utrecht en van 17 tot 24 maart is Baselworld, het grootste event in de sieraden en horlogebranche. Bij ons komen de eerste berichten en foto’s binnen van de nieuwe trends en kleuren.

De kleuren voor dit voorjaar zijn vooral zacht, roségoud blijft en groeit door samen met pasteltinten groen, blauw, roze en beige. De ontwerpers van Esprit komen met twee nieuwe keythema’s: secret garden en Soft geometrics.

Secret Garden van Esprit Veren die perfect passen bij iedereen die dit voorjaar op zoek is naar een 'boho'-look.

Secret Garden van Esprit Veren die perfect passen bij iedereen die dit voorjaar op zoek is naar een ‘boho’-look.

Soft Geometrics van Esprit

Soft Geometrics van Esprit

Esprit introduceert dit voorjaar ook een prachtige chronograaf in de Secret Garden Collectie.

20160218-esprit-ss16-6

Ook Boccia, het sieradenmerk in Titanium heeft dit voorjaar zijn assortiment uitgebreid met nieuwe modellen, veel bicolor bezet met diamant.

Boccia Titanium nieuwe collectie bicolour met diamant.

Boccia Titanium nieuwe collectie bicolour met diamant.

Ook bij MY iMenso veel noviteiten; een nieuw, klein medaillon van 9 mm, de flora insignia met de miniatuur bloemetjes komen nu ook in 14 mm en nieuwe serie ringen, de ceramic rings, zilveren ringen met een verwisselbare middenring van keramiek.

Ceramic rings van MY iMenso

Ceramic rings van MY iMenso

Giovanni Raspini heeft zich dit voorjaar laten inspireren door de schilden van de Masai en door een oude Japanse notenboom.

Masai shields en Lepard armbanden van Raspini

Masai shields en Lepard armbanden van Raspini

Ginkgo sieradenlijn van Raspini

Ginkgo sieradenlijn van Raspini

De Ginkgo is een heel oude Japanse notenboom waarvan het soort bijna is uitgestorven, nu vastgelegd in prachtige sieraden.

Natuurlijk houden we u de aankomende weken op de hoogte van al het moois wat onderweg is en binnenkomt.

Lees ook:

Bijzondere collectie Neckplace van Giovanni Raspini

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.