Ons bezoek aan Maison & Objet Parijs 2015

Geplaatst door

Ieder jaar bezoeken wij diverse nationale en internationale beurzen op zoek naar mooie uitbereidingen van ons assortiment. In januari van dit jaar zijn we in 24 uur heen en weer gereden naar de beurs Maison & Objet in Parijs.

Na een lange reis en een overnachting in een ietwat klein en erg warm hotelkamertje vertrokken we op zondag richting de beurs. Vele grote hallen vol met prachtige stands met alles op het gebied van wonen, compleet ingerichte woonhuis en tuinen, landschappen, kunstbloemen en kerstversieringen maar natuurlijk ook heel mooi zilverwerk!

IMG_8190

We ontmoeten er de mensen achter de merken die we al jaren met veel plezier verkopen en komen in contact met nieuwe merken. Het is iedere keer weer spannend om te zien wat er in de nieuwe collecties zit. Raspini lanceert per jaar drie nieuwe collecties, een Haute Couture lijn die iedere keer weer de Vogue siert en een lijn die wat makkelijker, lees vooral kleiner en draagbaar is. De Home Collection met fotolijsten, tafelzilver en kindergeschenken blijft een feestje.

IMG_8195

Van Schiavon verkopen we al jaren nieuw tafelzilver, een lust voor het oog en een sierraad op tafel!

IMG_8207

Zo lopen we heel wat kilometers door de enorme hallen, er zijn hallen gevuld met honderden stands met geurstokjes, wist niet dat dat bestond! Een hele hal met kunstbloemen, zo mooi geëtaleerd dat je toch twijfelt of het niet echt is. Maar ook een hal met de beste interieur stilisten die hele huizen neerzetten om hun vakmanschap te laten zien, hier hebben we onze ogen uitgekeken! Mijn persoonlijke favoriet Pieter Potter is er ook maar ik dwaal af!

IMG_8181

We hebben weer een aantal mooie, nieuwe zilveren items gevonden en ingekocht; zilveren doopgeschenken, rammelaars, wandelstokken en meer, het was het bezoek meer dan waard.

En dan moet je weer de lange autorit terug, tijd genoeg om over alle indrukken na te denken!

Lees ook:

Waldmann zilveren pennen en potloden

150 jaar Van Kempen en Begeer