Nieuw collectie van Maison Tatiana Fabergé, de TF9

//Nieuw collectie van Maison Tatiana Fabergé, de TF9

Nieuw collectie van Maison Tatiana Fabergé, de TF9

By |2018-04-01T21:53:42+00:00oktober 31st, 2015|Interviews|Reacties uitgeschakeld voor Nieuw collectie van Maison Tatiana Fabergé, de TF9

Deze week is de nieuwe collectie van Maison Tatiana Fabergé binnengekomen, de TF9. We hebben er lang op moeten wachten maar het is de moeite van het wachten meer dan waard.

TF9 collectie van Fabergé

Collectie ei hangers in diverse kleuren met colliers de TF9

Maison Tatiana Fabergé heeft verleden jaar 2 jonge designers gevraagd of ze een collectie wilden ontwerpen die moderniteit en traditie uitstraalt. Ontwerpers Johan en Hanna zeiden volmondig JA op deze vraag. Na 9 maanden waren de ontwerpen klaar en kreeg de collectie de naam TF9; Tatiana Fabergé en de negen staat symbool omdat het 9 maanden duurde voor de collectie klaar was, ontworpen op huisnummer 9, het getal 9 staat in veel culturen voor een nieuw begin en volmaaktheid en er komen steeds 9 nieuwe items bij! De zilveren ei / eye hangers zijn er in 3 maten in diverse mooie kleuren.

TF9 collectie van Maison Tatiana Fabergé

TF9 collectie van Maison Tatiana Fabergé

 

Lees ook:

Coeur de Lion sieraden geven kleur aan je outfit

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.