Glamourday – Glamourweekend! Shop Zinzi 20% korting!!!!

/, Over juwelen, Toon alle artikelen/Glamourday – Glamourweekend! Shop Zinzi 20% korting!!!!

Glamourday – Glamourweekend! Shop Zinzi 20% korting!!!!

By |2018-04-03T21:37:08+00:00maart 28th, 2014|Advertentie's, Over juwelen, Toon alle artikelen|Reacties uitgeschakeld voor Glamourday – Glamourweekend! Shop Zinzi 20% korting!!!!

Glamourday 20% korting op alle Zinzi sieraden en horloges

Zaterdag 29 maart is het Glamourday!! Zilver.nl doet mee aan Glamourday en geeft je dit hele weekend 20% korting op de gehele Zinzi collectie.

De korting wordt van vrijdagavond 28 maart 22.00 tot zondagavond 24.00 uur direct in uw winkelwagen verrekend, met behoud van uw vaste klantenkorting!

Glamourday 20% korting op Zinzi sieraden bij Zilver.nl

Glamourday 20% korting op Zinzi sieraden bij Zilver.nl

 

 

 

 

 

 

De mooie, trendy zilveren sieraden van Zinzi worden ontworpen in samenwerking met topontwerpers uit de sieradenbranche. Iedere 3 tot 6 maanden komt er een nieuwe collectie met ringen, hangers, colliers, armbanden, oorhangers en charms.

 

Zinzi zilveren sieraden met hoge kortingen bij Zilver.nl

Zinzi sieraden met korting bij Zilver.nl

 

Bekijk nu:

Onze grote collectie Zinzi sieraden online

Lees ook:

Valentijn, vier de liefde! Geef een blijvend cadeau

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.