20% Glamour Day korting op Zinzi sieraden en horloges

Geplaatst door

20% Korting op Zinzi sieraden en horloges

van vrijdagavond 27 september 22 uur tot en met zondagavond 29 september 24 uur!

Dit weekend is het zover, Glamour Day weekend, de kans om je Zinzi sieraden collectie voordelig aan te vullen! Twee maal per jaar organiseert het mode magazine Glamour de ‘National Glamour Day’. Heel veel bekende trendy merken doen mee met dit top initiatief!

Zinzi met 20% korting bij Zilver.nl

Glamour Day korting op Zinzi

Natuurlijk doet trendy sieradenmerk Zinzi ook mee met deze feestelijke dag vol met kortingen op de mooiste merken. Shop dus met lekker veel korting Zinzi sieraden en horloges online bij Zilver.nl. TIP! bestel vast je Sint en kerst cadeautjes, dat scheelt weer in december! Natuurlijk pakken wij al je aankopen direct feestelijk voor je in zodat je er niets meer aan hoeft te doen.

Zinzi horloges met 20% korting bij Zilver.nl

Hoe werkt de Zinzi met 20% korting Glamour Day actie

Kies je favoriete Zinzi sieraden uit, de kortingsprijzen staan direct in onze webshop, dus je ziet meteen wat je betaald. Dat shopt toch lekker!

Alle Zinzi sieraden vallen in de korting:

  • Zinzi zilveren sieraden
  • Zinzi gouden sieraden
  • Zinzi horloges
  • Zinzi bedels
  • Zinzi Mart Visser Collectie
Zinzi horloge met armbandjes
Glamour Day Korting op Zinzi 20%
Zinzi horloges met korting bij Zilver.nl

Er is heel veel keus in Zinzi sieraden

De Zinzi sieraden collectie bij Zilver.nl is heel groot en veelzijdig. We hebben ruim 1900 verschillende Zinzi sieraden, horloges en bedels op voorraad. Er zijn ruim 450 verschillende Zinzi ringen, 250 verschillende Zinzi armbanden en 240 paar Zinzi oorbellen! Maar ook alle Zinzi horloges vallen binnen de actie. Zinzi sieraden zijn leeftijdsloos, ze zijn voor modebewuste vrouwen van elke leeftijd!

Zinzi met 20% korting bij Zilver.nl

Bent u een Mart Visser fan, maak dan uw outfit compleet met de bijpassende sieraden

De zilveren en gouden sieraden die Mart Visser in samenwerking met Zinzi heeft ontworpen hebben stijl en klasse. Mart Visser heeft een eigen signatuur dat is terug te zien in de sieraden collectie die van uitmuntende kwaliteit is. Bekijk de collectie en oordeel zelf, ook op de Zinzi Mart Visser collectie ontvangt u 20% Glamourday korting.

Mart Visser Zinzi sieraden bij Zilver.nl met korting

De sieraden hebben grafische vormen en krachtige silhouetten en zijn allemaal in sets gemaakt bestaande uit een bijpassende ring, armband, oorbellen en hanger. De collecties mixen en matchen ook nog eens goed met elkaar.

Mart Visser by Zinzi sieraden collectie

Mart Visser bij Zinzi sieraden collectie met Glamour Day ook met 20% korting.

Shop dit weekend en profiteer van de Glamour Day korting op Zilver.nl

Bekijk de Zinzi collectie in onze webshop of kom vrijdag gezellig passen in de winkel te Broek in Waterland, we helpen u graag.

Lees ook:

Fiorelli Gold nieuw bij Zilver.nl

Coeur de Lion sieraden een lust voor het oog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *