Een kleurrijk voorjaar!

//Een kleurrijk voorjaar!

Een kleurrijk voorjaar!

By |2018-03-29T23:51:08+00:00mei 27th, 2016|Over juwelen|Reacties uitgeschakeld voor Een kleurrijk voorjaar!

Deze zomer mag het weer heel kleurrijk en veel, ‘More is More and less is a Bore’, de beroemde uitspraak van stijlicoon Iris Apfel. Grote feestelijk zilveren sieraden met emaille, edelstenen en grote parels, grote pols vullende armbanden of juist heel veel kleine armbandjes gecombineerd, grote lange oorbellen of trendy gekleurde Double Dots en dat bij een gebloemde outfit!

Iris Apfel een fantastisch slijlicoon inmiddels 94 en nog super trendy

Iris Apfel een fantastisch slijlicoon inmiddels 94 en nog super trendy

Zilveren sieraden zijn er deze zomer in alle kleuren; zilver, goud verguld en rosé verguld bezet met alle kleuren zirkonia in alle stijlen; modern, trendy, chic, retro en antique stijl.

Zilveren broche Moor

Zilveren broche Moor

Maar ook zilveren broches met grote parels en emaille, die echt iets toevoegen aan je stijl.hanger-broche-grote-parels-1 collier-parels-toermalijn-zilver_thumb-1

Giovanni Raspini zorgt iedere zomer voor een spraakmakende sieraden collectie!

 

De circus en koraal collectie van Giovanni Raspini.

De circus en koraal collectie van Giovanni Raspini.

raspini-verguld-zilver-collier-coral-capri-1 raspini-collier-circus-luchtballon-1 raspini-collier-circus-zeeleeuw_thumb-1

Geniet van deze kleurrijke zomer!

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.