Van Kempen & Begeer museum.

/, zilver.nl nieuws/Van Kempen & Begeer museum.

Van Kempen & Begeer museum.

By |2018-04-07T14:03:55+00:00juni 1st, 2010|Toon alle artikelen, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Van Kempen & Begeer museum.

Aankoop honderden zilveren voorwerpen uit de collectie van het Van Kempen & Begeer museum.

 

aankoop van Kempen en Begeer museum door Zilver.nl

aankoop van Kempen en Begeer museum door Zilver.nl

Deze maand hebben wij een groot gedeelte van de historische collectie van het Van Kempen  & Begeer museum kunnen kopen, een unieke kans! Een prachtige collectie zilver welke een overzicht laat zien van al het moois dat in bijna twee eeuwen door Van Kempen en Begeer is gemaakt. De collectie omvat vele aspergescheppen, visscheppen, bonbonlepels, tangen enz in vele modellen en van diverse ontwerpers, van biedermeier tot strak design. We zullen de honderden stuks de aankomende tijd aan onze web-site toevoegen in de speciale hoofdgroep: Collectie van Kempen & Begeer museum in zowel antiek zilver als tafelzilver.

Veel kijkplezier.

Ursula & Michel de Jonge     Old Memories       www.zilver.nl     0204033653     06-53124208

 

 

 

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.