Paas Open Huis met lezingen door Martijn Akkerman

Geplaatst door

Wij hebben er weer heel veel zin in en zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen voor ons Paas open huis!

Reproductie van ei met bloemenmand gemaakt door Peter Carl Fabergé voor de Tsaar. Deze reproductie is tijdens ons Paas open huis te bezichtigen!
Reproductie van een ei met bloemenmand gemaakt door Peter Carl Fabergé voor de Tsaar. Deze reproductie is tijdens ons Paas open huis te bezichtigen!

Met de Paasdagen zijn we geopend op goede vrijdag 25 maart van 11 tot 17 uur, Paas zaterdag 26 maart van 11 tot 17 uur en maandag 28 maart 2e Paasdag ook van 11 tot 17 uur (eerste Paasdag zijn we gesloten). Tijdens deze feestelijke open dagen komt Martijn Akkerman, juwelenhistoricus, meesterverteller, bekend van tussen Kunst & Kitsch lezingen geven over Fabergé. De geschiedenis van het juweliershuis Fabergé is fascinerend en er zijn nog steeds nieuwe ontdekkingen, hierover en natuurlijk de link via de eieren naar de Paasdagen, de gedekte Paastafel maken de lezing meer dan de moeite waard. Ook hebben we de nieuwe collectie zilveren en gouden sieraden en kristal binnen van het Maison Tatiana Fabergé, een must see!

De zilveren ei-hangers van Tatiana Fabergé
De zilveren ei-hangers van Tatiana Fabergé

Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek aan onze winkel te combineren met een lezing van een uur, u moet het beslist eens doen, het is een niet na te vertellen reis door de tijd met vele beroemdheden, anekdotes, humor, soms een roddel of een primeur en veel glamour en grandeur.

Juwelenhistoricus Martijn Akkerman
Juwelenhistoricus Martijn Akkerman

De lezingen zijn op zaterdag 26 maart om 12 en om 15 uur en maandag 28 maart om 15 uur, de lezing duurt een uur en deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via de e-mail info@oldmemories.nl of telefonisch via 020-4033653, wacht niet te lang want vol is helaas vol!

Winkel Old Memories Broek in Waterland
Winkel Old Memories Broek in Waterland
Unknown-1
Ruime parkeergelegenheid bij onze winkel.
Ruime parkeergelegenheid bij onze winkel.