De maandag van een webwinkel

/, zilver.nl nieuws/De maandag van een webwinkel

De maandag van een webwinkel

By |2018-04-05T22:58:50+00:00juli 30th, 2012|Toon alle artikelen, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor De maandag van een webwinkel

Bij een webwinkel is de maandag heel druk!

Maandag is voor ons qua pakketjes de drukste dag van de week. De bestellingen vanaf vrijdagmiddag 17 uur tot maandagmiddag 15 uur worden allemaal op maandag ingepakt en verzonden.

Iedereen heeft op maandag zo zijn taak. Alle bestelde artikelen moeten bij elkaar gezocht worden, met ruim 10.000 verschillende items uit voorraad leverbaar, is dit een hele klus. De bestellingen die gegraveerd moeten worden gaan door naar onze graveur die direct om half 9 begint met graveren en vaak om 17 uur nog druk bezig is.

De bij elkaar verzamelde items worden zo nodig gepoetst en gaan dan in een geschenkdoosje, deze geschenkverpakking wordt weer feestelijk ingepakt. De bestelling gaat dan in een verzenddoosje en wordt direct aangemeld bij Post.nl. Aan het eind van de dag gaan alle pakjes in postzakken en worden ze om 17 uur aan de deur opgehaald door Post.nl.

Zo staan we met 3 dames iedere maandag met veel plezier de vele diverse, vaak voor feestelijke gelegenheden bestelde cadeautjes in te pakken. Leuk ook om alle toegevoegde felicitaties op kaartjes te schrijven en aan de geschenken te bevestigen.

Natuurlijk vinden we het erg leuk als er dagen later berichtjes in het gastenboek verschijnen van tevreden ontvangers.

Ursula

postzakken staan klaar bij Zilver.nl

postzakken staan klaar bij Zilver.nl

Lees ook:

Open dagen met de Paas

Les Georgettes ringen, nieuw bij Zilver.nl

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.