Nieuw bij Zilver.nl de Endless Jewelry Collectie!

Geplaatst door

De sieradenlijn van Endless bestaat uit leren armbanden met magneetsluitingen waar naar hartelust zilveren bedels aangeschoven kunnen worden. Endless Jewelry is in 2013 opgericht door Jesper Nielsen, de voormalig CEO van Pandora. Jesper Nielsen weet zijn visie te vertalen in betaalbare luxe voor iedere vrouw.

endless juwelen collectie
De Endless leren wikkelarmbanden met zilveren bedels.

De sieradenlijn bestaat uit mooie kwaliteit leren wikkelarmbanden en bedels waarmee je zelf je armband kunt samenstellen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De wikkelarmbanden zijn er in verschillende mooie kleuren in drie soorten; enkel, dubbel en driedubbel. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende bedels. De zilveren bedels zijn heel mooi van kwaliteit en prettig van prijs waardoor het ook leuke cadeautjes zijn voor een verjaardag, moederdag of zomaar.

endless, sieraden, bedels, lopez
De zilveren Endless bedels nu al keuze uit meer dan 200 soorten.

Endless jewelry is een partnerschap aangegaan met de wereldster Jennifer Lopez om een lijn armbanden en bedels met het merk Jennifer Lopez. De Jennifer Lopez Collectie van Endless Jewelry kenmerkt zich door haar kleurrijke armbanden met dierenprints en glamourlook met bijpassende bedels.

jennifer lopez endless,
De Jennifer Lopez Collectie voor Endless straalt klasse en glamour uit.

Willeke is druk bezig om de collectie aan onze webshop toe te voegen maar door het grote aantal is het een hele klus. Op dit moment staan er ongeveer 50 bedels en armbanden online maar dat moeten er ruim 300 worden! Kijk rond, bestel nog niet want er komt ook een mooi startaanbieding waarbij u een dubbele armband met een stalen magneetsluiting ter waarde van 49,- euro met 1 zilveren charm ter waarde van 24,- euro kunt uitkiezen voor 59,- euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *