MidsummerNight Lezing door Martijn Akkerman

/, zilver.nl nieuws/MidsummerNight Lezing door Martijn Akkerman

MidsummerNight Lezing door Martijn Akkerman

By |2018-04-05T23:04:45+00:00juli 1st, 2015|Hr.K.M. Akkerman, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor MidsummerNight Lezing door Martijn Akkerman

Martijn Akkerman, juwelenhistoricus, lezingen bij Zilver.nl

Zaterdag 4 juli organiseert Zilver.nl een Midsummer Night lezing verzorgd door de Hr. Martijn Akkerman, juwelenhistoricus bekend van tussen Kunst & Kitsch, in de winkel te Broek in Waterland. Een spectaculaire lezing over de recente ontwikkelingen op juwelengebied waaronder Koninklijke huwelijken en opmerkelijke veilingen. Het beloofd een zwoele avond te worden met mooie verhalen. De winkel met airco is geopend vanaf 19 uur en de lezing begint om 20 uur, de lezing duurt ongeveer een uur, toegang is gratis.

We hebben maar een beperkt aantal stoelen, reserveren kan via info@oldmemories.nl of telefonisch 020-4033653.

 

Martijn Akkerman juwelenhistoricus bekend van tussen Kunst & Kitch.

Martijn Akkerman juwelenhistoricus bekend van tussen Kunst & Kitch.

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.