Jan Pieter Glerum overleden

/, zilver.nl nieuws/Jan Pieter Glerum overleden

Jan Pieter Glerum overleden

By |2018-04-05T23:07:06+00:00augustus 19th, 2013|Toon alle artikelen, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Jan Pieter Glerum overleden

Foto: Roy Beusker

 

 

 

 

 

 

 

Jan Pieter Glerum, een markant mens is niet meer

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws van het overlijden van de heer Jan Pieter Glerum.

Wij hebben de Hr.J.P.Glerum leren kennen als een zeer bevlogen veilingmeester en een groot liefhebber van antiek in het algemeen. Onze herinneringen gaan vooral terug naar de tijd van het Veilinghuis Glerum in Den Haag, de sfeervolle entourage, de gezellige sfeer, en de bijzondere collecties.

Ook de manier waarop de Hr.J.P.Glerum antiek toegankelijk maakte voor een groot publiek in het Tros televisieprogramma ‘Eenmaal Andermaal” staan ons nog zeer bij.

Op 13 en 20 december 2009 gaf de Hr.J.P.Glerum lezingen bij ons in de winkel over eten en drinken. Het waren lezingen van een man met passie voor antiek die uitleg gaf over stijlen en het gebruik van eet- en drinkgerei. Wij en onze klanten hebben genoten van zijn persoonlijkheid en zijn verhalen.

Het antiek is een groot ambassadeur verloren. Wij wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Ursula, Michel en medewerksters

 

Lees ook;

Lezingen over juwelen en zilver door de Hr.M. Akkerman

Altijd bezig met zilver….onze grote passie

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.