Esprit, Time for Love

//Esprit, Time for Love

Esprit, Time for Love

By |2018-03-29T22:56:37+00:00januari 31st, 2017|Over juwelen|Reacties uitgeschakeld voor Esprit, Time for Love

De Valentijns collectie van Esprit

De Valentijns collectie van Esprit is dit jaar extra bijzonder door alle prachtige materialen die zijn gebruikt voor de collectie. Hierbij kunt je denken aan metalen die zilverkleurig verguld of 18-karaats (rosé) goud verguld zijn. Natuurlijk zijn de prachtige kristallen daar zorgvuldig bij uitgezocht.

20170111-valentijn-esprit-banner

Deze speciale Esprit editie voor Valentijnsdag maakt de uren samen doorbrengen nog fijner. In de onderste helft van de wijzerplaat lijkt het alsof de hartjes verzameld zijn in de bezel. Subtiel bij elkaar gelegd en opgestapeld. De één in dezelfde kleur als de kast, de ander compleet bedekt door kristallen.

Dan nog een vleugje extra glamour: de bezel is bezet met schitterende kristallen. Het enige dat meer zal schitteren zijn de ogen van de respectievelijke Valentine tijdens deze dag!

 

20170111-valentijn-espit-1

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.