De laatste outlet van Lapponia is binnen!

Geplaatst door

Lapponia outlet, sla uw slag

Dit jaar heeft Lapponia besloten om zijn collectie terug te brengen tot een kleine ‘Essence’ collectie en de andere sieradenlijnen uit te verkopen. Het laatste gedeelte van de Lapponia outlet collectie staat nu online, vele mooie zilveren Lapponia ringen, nog enkele horloges, colliers en zilveren manchetknopen, nu met hele mooie kortingen. Stuk voor stuk prachtige zilveren sieraden met de echte Lapponia look & Feel!

ketting zilver pretty earth van Lapponia
Collier Pretty Earth van Lapponia

 

Er zitten echte collectors items bij

Zoals het collier Pretty Earth van Poul Havgaard.  Poul Havgaard (1936-2011) begon als juweelontwerper bij Lapponia in 1971 en speelde een belangrijke rol in de bouw van Lapponia’s internationale esthetische wereld van vorm en zijn roem. Zijn eerste collectie omvatte de Pretty Earth-ketting die in 2010 opnieuw werd geïntroduceerd om zijn lange carrière te vieren. Hij beschreef de ketting met de volgende woorden:
“Pretty Earth is mijn boodschap aan de wereld, onze Globe is uniek en de bescherming waard – iedereen van ons moet er goed voor zorgen.” De toekomst van de mensheid hangt af van het welzijn van onze Globe. “

 

Lapponia collier Pretty Earth
Collier Pretty Earth van Lapponia nu in de sale

 

Of de Space apple colliers en ringen van Björn Weckström, de eerste ontwerper die acryl verwerkte in zijn ontwerpen. Echte kunstwerken.

Space Apple collier van Lapponia
Space Apple collier van Lapponia

Maar er zijn ook heel veel Lapponia outlet ringen

Er zijn zoveel mooie en bijzondere ringen van diverse ontwerpers. Zilveren ringen van uitzonderlijk mooie kwaliteit. Bekijk de collectie snel!

Bekijk ook:

Een bezoek aan de werkplaats van Lapponia in Finland