Bedankt voor alle lieve berichtjes, mailtjes tijdens het ziekbed van Papa.

//Bedankt voor alle lieve berichtjes, mailtjes tijdens het ziekbed van Papa.

Bedankt voor alle lieve berichtjes, mailtjes tijdens het ziekbed van Papa.

By |2018-04-01T22:12:27+00:00september 17th, 2015|zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Bedankt voor alle lieve berichtjes, mailtjes tijdens het ziekbed van Papa.

Na een lang ziekbed is mijn lieve vader/ schoonvader vrijdag 11 september overleden. Wij gaan zijn altijd positieve, gezellige aanwezigheid tijdens de open dagen, lezingen en beurzen ontzettend missen. Pa was vanaf de start bij Old Memories betrokken, hij was onze grootste fan en genoot met volle teugen van alle mooie en spannende dingen die er binnen ons bedrijf plaatsvonden. Als we raad nodig hadden stond pa altijd voor ons klaar. Mijn vader hield van de vele gesprekken en vaak jarenlange band met vaste klanten en keek altijd uit naar het open huis. We willen iedereen bedankten voor de belangstelling, de lieve berichtjes, kaartjes en telefoontjes tijdens zijn ziekbed en erna.

 

FullSizeRender

Ursula, Michel en Ma Boonstra

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.