20% Korting op Zinzi sieraden! Glamour Weekend

/, Over juwelen, zilver.nl nieuws/20% Korting op Zinzi sieraden! Glamour Weekend

20% Korting op Zinzi sieraden! Glamour Weekend

By |2018-03-29T23:57:21+00:00maart 30th, 2016|Advertentie's, Over juwelen, zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor 20% Korting op Zinzi sieraden! Glamour Weekend

Beste Zinzi en sieradenliefhebbers,

Dit weekend is het weer zover dan is het National Glamour Day. Op National Glamour day krijg je maar liefst 20% korting op vele topmerken in Nederland. Zilver.nl doet mee aan deze speciale kortingsactie van het glossy Magazine Glamour. Dé gelegenheid om je Zinzi sieraden collectie aan te vullen met een korting van maar liefst 20%! De korting wordt direct in je winkelwagen verrekend. De actie loopt van vrijdagavond 1 april 22 uur (nee het is geen grapje!) tot zondagavond 3 april 22 uur! Bestel je tijdens dit Glamour Weekend voor 50,- euro of meer aan Zinzi sieraden dan ontvang je van ons een leuke Goodiebag met een Zinzi crystal parelarmbandje, de zia999 en diverse leuke andere goodies! (zolang de voorraad strekt).

Dus shop ze!

Het team van zilver.nl

Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties wel met behoud van uw vaste klantenkorting.

Zinzi sieraden shoppen met 20% korting!

Zinzi sieraden shoppen met 20% korting!

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.