Van 23 november tot en met 26 november winkel open!

//Van 23 november tot en met 26 november winkel open!

Van 23 november tot en met 26 november winkel open!

By |2018-03-26T15:26:38+00:00november 22nd, 2017|zilver.nl nieuws|0 Comments

Bent u ook al druk met het zoeken naar de perfecte cadeautjes? Het is ieder jaar weer een klus maar de blije gezichten bij het geven maken alles weer goed!
Deze week is onze winkel in Broek in Waterland van donderdag 23 november tot en met zondag 26 november geopend van 11 tot 17 uur. Zo kunt u op uw gemak het zilver, tafelzilver, verzilverd en alle sieraden en horloges bekijken. Natuurlijk pakken wij de gekozen cadeautjes feestelijk voor u in zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Onze graveurs zijn ook alle dagen aanwezig. Een bezoek aan de winkel is de moeite waard!

Kom gezellig dit weekend naar onze winkel in Broek in Waterland

Zondag 26 november houden we ook een MY iMenso Event waarbij u de totale collectie van MY iMenso kunt bekijken en wij u graag alle mogelijkheden laten zien. Ook krijgt u 10% extra korting op al uw MY iMenso aankopen, bovendien maakt u kans op een waardebom van 150,- euro van MY iMenso. Voor iedere klant staat er deze dag een goodie bag klaar!

MY iMenso event bij zilver.nl

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.

Leave A Comment

19 + zestien =