Op z’n Paasbest met zilver en FabergéHet is alweer bijna lente en Pasen, al strubbelt het weer nog wat tegen, maart roert nog even zijn staart.[…]Read More Waldmann zilveren pennen en potlodenWaldmann zilveren pennen sinds 1918 Het bedrijf Waldmann is zijn principes van de eerste dag altijd trouw gebleven: geen modetrends[…]Read More Coeur de Lion sieraden geven kleur aan je outfit!Coeur de Lion presenteert zijn voorjaarscollectie En dat is weer genieten geblazen! De prachtige kleurencombinaties en de nieuwe ontwerpen geven[…]Read More MY iMenso, de moderne versie van het zilveren medaillonBij MY iMenso begint het met een medaillon MY iMenso heeft een grote collectie zilveren medaillons in verschillende maten, uitvoeringen[…]Read More Het ambacht, zilversmeden een vak apartVraagt u zich ook wel eens af, hoe een voorwerp van zilver is gemaakt ? In dit artikel probeer ik[…]Read More De magie van parels, een organische stof uit een schelpParels Duik mee in de wereld van de parel. Het is toch een wonder dat een weekdier in een schelp[…]Read More 

More…

Share0Share +10Tweet0Pin0Ursula Boonstra

Ursula Boonstra – de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.

Ursula Boonstra – blogger

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Zilver.nl en ontvang alles over sieraden, zilver, tips, nieuwe collectie’s en meer.

Inschrijven

Keurendatabase & Webshop

Lees alles over Zilverkeuren in onze keurendatabase.

Bezoek onze keurendatabase

Onze webshop vol met sieraden, zilver, verzilverd, geboortecadeaus, shop online bij Zilver.nl.

Bezoek onze webshop

10

Fantastisch

Snel geleverd, heel erg mooi ingepakt! Koste niet eens wat extra's. Keurige rekening bij geleverd.
- Langezwaag
10

Uitstekende service !

De fotolijst die ik besteld had was toch niet voorradig, maar na telefonisch overleg werd er meteen een andere , door mij uitgezochte, lijst verstuurd. Deze was op tijd voor de verjaardag! Altijd goede ervaringen met "Old memories"!
- Bussum
3255 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Het blog van Zilver.nl | www.zilver.nl |