telegraaf nov 2007

//telegraaf nov 2007

telegraaf nov 2007

By |2018-04-07T14:52:11+00:00februari 10th, 2010|Publicatie's|Reacties uitgeschakeld voor telegraaf nov 2007

AMSTERDAM – La Table laat vandaag en morgen (10 en 11 november) zien hoe je op vier verschillende manieren aan tafel kunt schuiven: de Jachttafel, de Koninklijke tafel, de Kersttafel en de Stijl-iconentafel. Kijk, leer en kom tijdens de feestdagen goed voor de dag!

 

Meer dan 50 met zorg geselecteerde regionale en landelijke exposanten presenteren hun collectie, variërend van exclusieve eet- en woonkamerinrichting, antieke en moderne serviezen, bijzonder tafelzilver, kunst, antiek, wijnen, sigaren en delicatessen tot curiosa en cadeau-ideeën.

Vaste publiekstrekkers zijn onder andere de antieke (zilveren) bestekken van Old Memories uit Broek in Waterland, de Porceleynboom met een unieke voorraad servies, waaruit bezoekers hun ontbrekende stukken kunnen aanvullen, en diverse topdecorateurs en stylisten die de laatste trends tonen in onder andere kunst, juwelen, lederwaren, damast en kristal.

Lees ook:

Het zilver in de eetkamer

 

 

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.