Openingstijden van de winkel in Broek in Waterland

//Openingstijden van de winkel in Broek in Waterland

Openingstijden van de winkel in Broek in Waterland

By |2018-03-29T22:58:44+00:00januari 6th, 2017|zilver.nl nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Openingstijden van de winkel in Broek in Waterland

De openingstijden van onze winkel veranderen in 2017. Door de geweldige drukte in de webshop en winkel, waar wij graag met het complete team alle aandacht aan willen geven, hebben we besloten om op zondag de winkel te sluiten, met uitzondering natuurlijk van Open Huis- en lezingen dagen. U bent van harte welkom in onze winkel om de gehele online collectie te komen bekijken op maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur, de koffie staat altijd klaar!

Bent u zilver en juwelen liefhebber en nog nooit bij ons langs geweest? Een bezoek aan onze winkel is zeker de moeite waard! Ruim 120 m2 sfeervol ingericht met een mengeling van antiek zilver, nieuw zilver, gouden sieraden en de sieradentrends van dit moment.
3 2 ‘De schatkamer van de polder’.

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.