De Sint shopt bij Zilver.nl!

/, Over zilver, zilver.nl nieuws/De Sint shopt bij Zilver.nl!

De Sint shopt bij Zilver.nl!

By |2018-11-04T20:22:33+00:00november 3rd, 2018|Over juwelen, Over zilver, zilver.nl nieuws|0 Comments

Het is weer zover, we gaan weer massaal op zoek naar een Sinterklaascadeau. Maar wat gaan we dit jaar verzinnen? Hoe kom je dit jaar aan een orgineel cadeau? Stop met zoeken want bij Zilver.nl hebben we een net iets ander assortiment dan elders met vele leuke verrassende cadeaus die we kunnen graveren om ze nog persoonlijker te maken!

Sinterklaas met cadeautjes van Zilver.nl

Het ontstaan van Sinterklaas

Het Sinterklaas feest dat wij vieren elk jaar op 5 december is voortgekomen uit het prentboek ‘ Sint Nikolaas en zijn knecht’ uit 1850. Echter was in de 13de eeuw vastgesteld dat zijn ‘naamdag’ op 6 december was. In België vieren ze Sinterklaas dan ook op 6 december. De bisschop waar Sinterklaas op is gebaseerd staat in verschillende legendes als beschermheilige van kinderen. De bisschop gaf de arme kinderen van 6 december tot 28 december voedsel en cadeaus. Later kwamen er Sint-Nicolaasmarkten. Na het bezoek aan de kerk gingen ze op de markt cadeaus kopen voor het Sinterklaasfeest. Een van de karakteristieke geschenken was dan ook een speculaaspop. Een speculaaspop was een speciaal cadeau wat een jongen aan een meisje gaf.

Sinterklaas was niet vanaf het begin de kindervriend. Hij is van boeman tot hardhandige pedagoog veranderd naar de kindervriend. Omdat Sinterklaas al wat eeuwen oud is kan hij niet alles onthouden. Hiervoor heeft hij het ‘ Grote boek’. Wij van Zilver.nl gaan ons Grote Boek met u delen.

Waarom koopt u uw Sinterklaascadeau bij Zilver.nl?

Bij Zilver.nl pakken wij uw cadeau gratis in cadeaupapier met een feestelijke strik. U kunt bij ons zelf het inpakpapier uitkiezen, ook is het mogelijk om te kiezen voor een Sinterklaassticker. Op deze sticker schrijven we dan de naam voor wie het cadeau is, makkelijk toch! U hoeft er niks meer aan te doen.

Grats inpakservice van Zilver.nl

 

Ook is er een mogelijkheid om artikelen te graveren met een persoonlijke tekst, monogram of logo. Zo kunt u bijvoorbeeld een spaarpot, manchetknopen maar ook ringen laten graveren. Er zijn zoveel graveermogelijkheden, ze maken het zo leuk en allemaal zo persoonlijk. Dit maakt elk Sinterklaascadeau anders.

Top 3 cadeaus kinderen tot 2 jaar.

Voor de aller, allerkleinste, kinderen tot 2 jaar. Hebben we een top 3 opgesteld.

 1. Kinderbestek
 2. Muziekdoosje
 3. Naamplaatarmbandje

Kindersieraden bij Zilver.nl

Top 3 cadeaus kinderen tot 10 jaar.

Voor de kinderen die al weken druk zijn, niet te houden zijn, die gewoon niet kunnen wachten tot Sinterklaas komt. Voor deze kinderen tot 10 jaar zijn dit leuke cadeaus.

 1. Sierraadje
 2. Tandendoosje
 3. Horloge

Top 5 cadeaus voor jongens en meisje tot 20 jaar.

 1. Hot Diamonds: zilveren sieraden, elk sierraad is bezet met een klein diamantje.
 2. Esprit horloge: zowel herenhorloges als dameshorloges.
 3. Stoere armband: voor de jongens
 4. Les Georgettes ring of armband
 5. Sleutelhanger

 

Top 5 cadeaus voor haar.

Voor de volwassen vrouw die het ook altijd wel leuk vind om een cadeautje krijgen. Hebben we natuurlijk ook genoeg keus.

 1. Sanne Kickken oorbellen
 2. Markasiet sierraad
 3. Zinzi oorbellen
 4. Coeur de Lion
 5. Lelune

De Sint geeft Coeur de Lion dit jaar

Top 5 cadeaus voor hem.

Iets voor de mannen is altijd lastig. Vaak zeggen ze: ‘ ik heb alles al’. Daar hebben we natuurlijk niks aan. Maar we hebben voor de mannen natuurlijk ook een leuk cadeau. We zullen ze verrassen met hoe creatief en leuk cadeau wij voor ze hebben.

 1. Manchetknopen
 2. Horloge
 3. Karaf
 4. Dasklem
 5. DogTags

Klokers voor jouw van de Sint

Vol enthousiasme pakken wij de cadeautjes voor u in. Heeft u hulp nodig, wij helpen u graag via de chat, mail info@zilver.nl of u kunt natuurlijk ook bellen naar: 0204033653. Alle bestelling voor 15:00 inclusief gravering worden dezelfde dag verstuurd. We hebben ook een winkel te Broek in Waterland waar we u al onze artikelen kunnen laten zien. Klik hier voor de exacte locatie en openingstijden.

Team Zilver.nl
 
Sinterklaas met cadeautjes van Zilver.nl

Het team van Zilver.nl staat klaar!

About the Author:

Ursula Boonstra - de Jonge is de initiatiefnemer van dit blog over zilver en sieraden. In 1991 besloot Ursula samen met haar man Michel de Jonge om van hun hobby, antiek zilver verzamelen, hun beroep te maken. In de ruim 27 jaar zilver inkopen, bestuderen en verkopen is de kennis enorm gegroeid, deze kennis willen ze graag met u delen, vandaar dit blog.

Leave A Comment

drie × vijf =